fcb.portal.reset.password

Presentació a l'Ajuntament de Figueres de la 2a Festa del Rugbi Català / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

En el marc de la presentació de la 2a Festa del Rugbi Català que se celebrarà el proper 15 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys que ha tingut lloc aquest dimarts a l’Ajuntament de Figueres, Sandro Rosell ha fet una crida perquè participin en aquesta festa que unirà esport, catalanisme i família i que inclourà el partit corresponent a la Lliga francesa Top 14 entre la USAP de Perpinyà i l’Stade Toulousain, el màxim de persones possibles. I és que el Club destinarà els ingressos que generi la venda d’entrades als afectats dels incendis que al mes de juliol van devastar 14.000 hectàrees a l’Alt Empordà.

A més del president blaugrana, han assistit a la presentació d’aquesta jornada festiva, que ha adoptat el lema ‘Tots per l’Empordà’, l’alcalde de Figueres, Santi Vila, així com el president de la USAP, Paul Goze. En un moment del seu parlament, Santi Vila ha volgut agrair al FC Barcelona el seu gest envers els afectats pels incendis: “Aquest és el patriotisme de veritat, amb fets, i no només amb paraules”.

“El Barça és també responsabilitat i solidaritat amb Catalunya”

Per la seva part, Sandro Rosell ha apuntat que és “un orgull i un plaer” per al Club tenir l’oportunitat de participar en aquesta festa, i n’ha ressaltat dos motius: el primer, perquè es tracta “d’una forma de participar de l’esport català”, i el segon, perquè contribuirà a “ajudar l’Empordà amb el tràgic incendi que va patir i que es va saldar amb quatre vides humanes”. “El Barça no és només esport, és també responsabilitat i solidaritat amb Catalunya”, ha afegit.

El president del FC Barcelona ha recordat que aquest tràgic succés “va deixar el cor encongit als catalans”, i ha volgut expressar en veu alta el seu agraïment per a les persones que van participar en les tasques d’extinció dels incendis –agents forestals, bombers, mossos d’esquadra i voluntaris, entre d’altres-. “Encoratgem tothom a anar a aquest partit, els beneficis del qual es destinaran a recuperar les zones afectades”, ha insistit. Ja en el torn de preguntes, Rosell ha refusat tractar qualsevol altre tema que no fos el de la roda de premsa. “El Barça està avui amb l’Empordà”, ha ressaltat.

Un cop finalitzada la roda de premsa, tant Sandro Rosell com Santi Vila i Paul Goze han fet una visita privada a la zona afectada pels incendis, concretament a les localitats de Llers i Avinyonet de Puigventós.

“Jo també m’he cremat”

Sandro Rosell ha rebut una sèrie de samarretes que, sota el lema “Jo també m’he cremat”, persegueixen la solidaritat amb les persones afectades pels diferents focs d’aquest estiu i de conscienciació per evitar que es repeteixin en un futur, i que aniran destinades als jugadors del Barça.

Per a més informació per adquirir aquestes samarretes, que tenen un preu de 10 euros, es pot consultar el lloc web www.jotambemhecremat.wordpress.com

“Tito Vilanova ha signat un dels millors inicis”

Sandro Rosell sí que s’ha referit al debut amb èxit de Tito Vilanova al capdavant de la banqueta del primer equip de futbol, que ha sumat tres victòries de tres en partits de Lliga: “Estem molt contents de com ha començat la Lliga. El Tito ha protagonitzat un dels debuts més exitosos a la història de l’Entitat, una cosa que no passava des de l’època de Louis van Gaal”.

Tornar a dalt