fcb.portal.reset.password

Llach, Quintana, Casals i Danés, durant la presentació. FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

L'escenari, gairebé a punt. FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dijous s’ha presentat al Camp Nou el ‘Concert per la Llibertat’ que tindrà lloc aquest dissabte a l’Estadi. A la roda de premsa, que ha comptat amb la presència de Muriel Casals, Lluís Llach, Gerard Quintana i Lluís Danés, s’han donat a conèixer els 42 temes, dividits en dos grans blocs, que s’interpretaran a partir de les 20 hores davant de milers de persones.

Més de 400 artistes

En el concert d’aquest dissabte, es donaran cita un total de 446 artistes. El primer bloc de la celebració estarà enfocada a recuperar “alguns dels cants a la llibertat que ha donat la música catalana i internacional de les darreres èpoques”, segons els organitzadors, mentre que la segona part del concert seran versions de l’obra discogràfica de Lluís Llach.

Un concert memorable

El 1985, Lluis Llach va reunir fins a 103.000 persones al Camp Nou en un concert que va ser un clam catalanista. Ara, 28 anys després, el mateix Llach i altres artistes de renom com Peret, Dyango, Sopa de Cabra, Elèctrica Dharma, Pastora, Gossos, Maria del Mar Bonet, Beth, Pascal Comelade o Ramoncín, prendran part d’aquest concert al Camp Nou, que l’últim cop que va acollir un gran concert va ser el 2009 amb el grup irlandès U2.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();