fcb.portal.reset.password

Rosell i Cardoner són els encarregats de lliurar les Insígnies d'Or / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest dilluns, dia de la Mercè, el FC Barcelona ha celebrat diversos actes coincidint amb la celebració del 55è aniversari de la inauguració del Camp Nou. A les 10.30 hores començava l’acte religiós en honor a la patrona de Barcelona, que ha anat a càrrec d'Àngel Pérez, mossèn de la Masia durant molts anys, i que s’ha oficiat a la Sala Expo del Palau de Congressos de Catalunya. A diferència d’altres anys, en què l’Estadi era el punt neuràlgic de la celebració, en aquesta edició els actes s’han traslladat al Palau de Congressos de Catalunya, atès l’alt nombre de socis, 695, que estaven convocats per rebre l’Insígnia d’Or del Club, una xifra que triplicava l’habitual.

El vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, ha estat un de les desenes de barcelonistes que s’han aplegat per seguir la Missa.

Cardoner, protagonista per partida doble

Tot seguit, a partir de les 12 hores, el president Sandro Rosell i el vicepresident Cardoner han lliurat les primeres Insígnies d’Or als barcelonistes que fa 50 anys que són socis del FC Barcelona. Un lliurament que aquest any es farà en dos torns. Un total de 217 socis han confirmat la seva assistència al matí, i 195 més han assegurat que la recolliran a la tarda.

Durant l'acte, Rosell s'adreçava així als homenatjats: “Anem molt bé. Els culers estem feliços. La majoria dels socis són feliços, tenim una salut social extraordinària. Des d’un punt de vista econòmic li hem donat la volta. Com vam anunciar a l’última Assemblea, el nostre pla estratègic fins al 2016 preveu que no s’apujaran els abonaments al Camp Nou. Els socis sempre han ajudat el Club quan hi ha hagut bestretes o peticions d’aquest tipus i ara és hora que el Club ajudi el soci”.

El primer a rebre-la de mans del president Rosell ha estat el mateix vicepresident Jordi Cardoner, qui enguany és un dels 695 socis que celebren els 50 anys de fidelitat al Club. Rosell ha apuntat que l’avi de Cardoner, Nicolau Casaus, el va fer soci abans de néixer i que sabia que aquest dilluns “és un dia molt especial per al Jordi i la seva família”.

Jornada emotiva

Ha estat un dels moments més curiosos d’una rellevant jornada de reconeixement per als socis del Barça, molts dels quals han assistit a l’acte acompanyats per les seves famílies. En el discurs de benvinguda, el president del FC Barcelona també ha felicitat totes les sòcies que es diuen Mercè i ha recordat algunes efemèrides de l’any 1962, destacant que és l’any en què “tots vostès es van fer socis del Barça”.

"És un dia molt especial"

"És un dia molt especial per a moltíssima gent i també per a mi. Fa 50 anys el meu avi Nicolau Casaus em va fer soci del Barça i avui seré condecorat per un amic (Sandro Rosell), al costat dels meus pares", ha explicat Cardoner. El vicepresident blaugrana ha dit que, en l'àmbit social, es queda amb un dels primers records que té com a barcelonista: "La meva primera visita a una Penya de Sant Hilari Sacalm, l'any 1968, i la veu de Pepe Samitier".

Tornar a dalt