fcb.portal.reset.password

Entrades AC Milan - FC Barcelona

Des del dijous 17 de gener a les 10 hores i fins al dilluns dia 21, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la Lliga de Campions entre l’AC Milan i el FC Barcelona (20 de febrer).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Més de 5.000 entrades

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.543) i les penyes (886). El 15% d’entrades restants (781) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig el dia 22 de gener

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 22 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 22 i 23 de gener, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();