fcb.portal.reset.password

L’Auditori 1899 acull la I Conferència Acadèmica Ernest Lluch d’Economia i Futbol / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’Auditori 1899 acull la I Conferència Acadèmica Ernest Lluch d’Economia i Futbol

Diversos acadèmics i professionals de prestigi internacional han participat aquest dilluns al matí en la primera edició de la Conferència Acadèmica Ernest Lluch sobre economia i futbol. L’acte s’ha celebrat a l’Auditori 1899 i tenia com a objectiu reflexionar i fer una aproximació intel·lectual al voltant de l’economia del futbol i totes les derivades socials esportives i culturals que es deriven dels diferents enfocaments possibles.

Espai per a la reflexió

El vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, que també ha comptat amb la intervenció d’Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch. “La Fundació Ernest Lluch ens aporta una reflexió amb persones de nivell i parlar i escoltar sobre el món de l’economia i l’esport”, ha comentat Vilarrubí. Per la seva banda, Enric Lluch ha explicat la passió del seu tiet pel Barça. “Sempre parlava amb molt d’orgull d’un fragment de l’himne del Barça: ‘Tant se val d’on venim si del sud o del nord’, que reflecteix la trajectòria d’aquest Club i explica al món la nostra manera de ser i la nostra història”, ha recordat Enric Lluch.

Tot seguit ha tingut lloc una conferència a càrrec de Stefan Szymanski, professor de Sport Management de la Universitat de Michigan. Per finalitzar la jornada s’ha celebrat una taula rodona i un col·loqui moderat pel periodista Ramon Besa i amb la participació d’Egon Franck –catedràtic del ‘Department of Business Administration-Strategic Manegement and Business Policy’ de la Universitat de Zuric i membre de la UEFA Club Financial Control Body-, Plácido Rodríguez –catedràtic de l’Escola Universitària de la Universitat d’Oviedo i president de la International Association of Sport Economist (IASE)-, i Jaume García –catedràtic d’economia aplicada de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb la Fundació Ernest Lluch

La I Conferència Acadèmica Ernest Lluch d’economia i futbol ha estat el primer acte conjunt entre el FC Barcelona i la Fundació Ernest Lluch després que a finals del mes de maig se signés el conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();