fcb.portal.reset.password

El president Rosell i directius de la Junta amb l'alcade de Sitges i els membres del consistori / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La població costera de Sitges ha acollit aquest dilluns la Junta Directiva del FC Barcelona. El president Sandro Rosell i els directius s’han traslladat a la població d’El Garraf per celebrar la reunió de la Junta Directiva. Abans, i com és habitual quan hi ha reunió itinerant, s’ha dut a terme una visita institucional que ha començat a l’Ajuntament de Sitges. El president Rosell ha encapçalat la comitiva del Barça que ha estat rebuda per l’alcalde de la localitat, Miquel Forns. L’acte també ha comptat amb els membres del consistori així com els representants de les entitats esportives de la vila i la Penya Barcelonista de Sitges.

Lliurament d’obsequis

A la sala de plens de l’ajuntament l’alcalde Miquel Forns ha donat la benvinguda a la Junta Direcitva i els ha lliurat el llibre ‘Sitges d’ahir i de sempre’, així com una petita reproducció d’un dels llocs més característiques de la població, l’església. Per la seva banda, el president Sandro Rosell ha volgut agrair la rebuda del consistori i ha explicat l’interès de celebrar-la aquí ja que hi ha molts directius amb vincles amb la població. A més ha comentat que durant la reunió d’aquesta tarda es decidiran temes “perquè el Barça segueix a l’elit del món del futbol. La feina que farem serà fructífera”. Sandro Rosell ha volgut fer entrega també d’un regal en record d’aquesta visita blaugrana.

Tot seguit la comitiva s’ha apropat fins a la Casa Bacardí, l’antic mercat de la localitat, on han visitat les instal·lacions abans del dinar en què a més dels membres de la Junta Directiva també han estat presents l’alcalde de Sitges i la tinent d’alcalde, Vinyet Lluís.

Palau de Maricel, seu de la reunió

Al voltant de les 4 de la tarda el president i els directius del FC Barcelona s'han traslladat fins al Palau de Maricel, on han estat rebuts per la regidora de Cultura Mireia Rosell. I tot seguit s'han trobat a la Sala d'Or on ha tingut lloc la reunió de la Junta Directiva.

Està previst que aquest dimarts, a les 13 hores, el secretari i portaveu de la Junta, Toni Freixa, comparegui davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa Ricard Maxenchs per explicar els decisions acordades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();