fcb.portal.reset.password

Túnel de vestidors. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Durant aquests mesos d’estiu en què no hi hagut partits al Camp Nou s’han dut a terme diverses millores que aquest diumenge els jugadors, els mitjans de comunicació i el públic podran comprovar. Entre totes elles hi ha la reforma del túnel de vestidors de l’Estadi que s’estrenarà coincidint amb el partit de Lliga entre el FC Barcelona i la Reial Societat d’aquesta nit. La zona, un punt emblemàtic no només els dies de partits sinó també dins el Tour Camp Nou Experiència, ha reemplaçat la decoració i la il·luminació anterior per una amb més simbologia blaugrana i més identificació futbolística.

Camí cap a la gespa envoltats d’imatges

El passadís central que porta a la gespa del Camp Nou presenta una nova cara. Ara en lloc de les parets fosques d’abans els jugadors trobaran un espai molt més il·luminat amb grans fotografies de l’afició, símbols més institucionals com l’escut del FC Barcelona i el lema ‘Més que un Club’, i acaba amb els retrats dels jugadors del primer equip. Un nou concepte de túnel de vestidors molt més modern i d’acord amb la temàtica futbolística de l’escenari.

Les quatre Lligues de Campions, presents

En el passadís immediat que dóna accés al túnel s’ha volgut retre un homenatge als quatre equips que han aconseguit la Lliga de Campions. Així apareixen les quatre imatges de les plantilles amb el títol europeu tant a Wembley 1992, París 2006, Roma 2009 i Wembley 2011.

Cartell de benvinguda per als equips rivals

Durant aquest temps també s’ha aprofitat per reordenar i actualitzar el túnel d’accés als vestidors de l’equip contrari i dels àrbitres. L’element més destacat és el gran cartell situat al túnel on accedeix l’autocar dels rivals i en el que hi ha inscrita la paraula ‘Benvinguts’ en català, castellà i anglès amb el Camp Nou ple com a imatge de rerefons. Des d’aquí els jugadors de l’equip contrari i els àrbitres accediran al túnel que dóna pas als vestidors. En aquest espai s’ha volgut donar un aire molt més institucional i s’han pintat les parets amb els colors blaugrana.

Per la seva banda en el passadís de l’altre extrem, zona d’accés dels jugadors del primer equip, els colors blaugrana s’han substituït pel groc i el taronja, molt més vius i que simulen la segona equipació de la temporada.

Tornar a dalt