fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en la roda de premsa d'aquest dijous. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Segons ha explicat Toni Freixa en la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta Directiva, “el Club ha adreçat institucionalment un escrit a la UEFA per una sèrie de fets succeïts al terreny de joc, entenent que objectivament es va posar de manifest que l’àrbitre no va aplicar les regles del joc”. Feia referència a l’acció anterior a la de l’1-1 del PSG al Parc dels Prínceps, en què Mascherano i Jordi Alba van xocar i van quedar lesionats a l’interior de l’àrea.

Seguia: “Quan dos jugadors d’un mateix equip estan estesos al terra l’àrbitre ha d’aturar el partit, cosa que no va passar,  i a més els va obligar a sortir del terreny de joc, en contra de la norma. Un fet suficientment greu en una competició com la Champions per traslladar-ho a la UEFA perquè no torni a succeir”.

Al mateix temps, Freixa deixava clar: “Som plenament conscients dels possibles errors en l’arbitratge i no ens considerem maltractats, però ens crida l’atenció que, en una competició d’alt nivell, un àrbitre no conegui la norma. No entrem a jutjar la tasca arbitral, sinó el principi bàsic que un jutge ha de conèixer la llei. Esperem que no torni a succeir”. Tancava el tema així: "El Barça no es queixa dels àrbitres. Ni poc ni molt. Denunciem un error objectiu en no aplicar el reglament".

Altres acords

El secretari i portaveu de la Directiva ha exposat altres matèries tractades en la reunió.
Respecte a la parcel·la no edificada propietat del Club a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, s’ha aprovat continuar impulsant la construcció de dos pavellons amb grada. La intenció és aplicar el model formatiu del futbol a les seccions. També ha revelat que s’estan ultimant acords comercials des del Departament de Màrqueting, encara que, per raons de confidencialitat, no es podran fer públics de moment.

Finalment, Freixa ha explicat que s’està avançant en el procés de reforma dels estatuts. “Compliran els objectius de la Junta de democratitzar el Club, un compromís de la campanya electoral”, assegurava.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();