fcb.portal.reset.password

Pack entrades 2012/13.

Des d'aquest dimecres, 5 de setembre, el Club ofereix a tots els socis la possibilitat d’adquirir paquets de 3, 6, 9 o 12 entrades per als partits de Lliga 2012/13 al Camp Nou. Amb aquest producte, els socis poden gaudir fins a un 55% de descompte respecte del preu de venda individual de les localitats.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++Pack entrades Camp Nou::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_s1.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Els descomptes, al detall

Aquesta oferta és una bona possibilitat per als socis, ja que els permet escollir amb anterioritat els partits als quals es vol venir al Camp Nou i els ofereix la flexibilitat d’adquirir ara les localitats i acudir a l’Estadi quan es vulgui. Però, per sobre de tot, el principal avantatge del ‘pack’ d’entrades per al Camp Nou és que suposa un estalvi significatiu en el preu de les entrades.

Per exemple, 3 entrades de la zona general costarien un total de 178 euros si es compren de manera individual, xifra que es redueix fins a 107 euros (40% de descompte) si s’adquireixen de manera conjunta amb el paquet de 3 partits. Si aquest paquet és de 12 entrades, el preu serà de 262 euros, molt per sota dels 582 euros que costarien si es compressin per separat; en aquest cas, els socis es beneficien d’un 55% de descompte. Aquests descomptes poden variar en funció dels partits seleccionats.

Flexibilitat en la tria

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l’Estadi (estan inclosos tots els partits excepte el Barça-Madrid).

La compra només es podrà fer a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat.

Per al públic en general aquests paquets es posaran a la venda a partir del dia 12, també amb grans descomptes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();