fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en el transcurs de la roda de premsa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Toni Freixa ha comparegut aquest dimecres per informar dels acords adoptats després de la reunió de la Junta Directiva que ha tingut lloc en el transcurs de la tarda. Pel que fa a la mesura de gràcia que deixa sense efecte l’agressió de José Mourinho a Tito Vilanova, el portaveu de la Junta ha deixat molt clar que, de moment, el FC Barcelona aposta per la línia constructiva. En aquest sentit, Freixa ha anunciat que el Club plantejarà formalment la creació d’un grup de treball per tal de revisar el règim disciplinari de la federació, les mesures de gràcia i la composició dels comitès.

El portaveu de la Junta ha deixat molt clar que “el posicionament del FC Barcelona davant aquesta situació és constructiu”. “El FC Barcelona vol participar d’aquesta millora. La nostra responsabilitat és difondre els nostres valors. Cal una regulació que impedeixi que fets com aquells tornin a reproduir-se, perquè aquesta imatge que s’està donant és greu per al futbol espanyol”, ha afegit, just abans d’apuntar que el que es pretén és que “es reguli als Estatuts quan s’apliquen mesures i quan no”.

Freixa ha desmentit que el Barça es beneficiés d’una mesura de gràcia per evitar el tancament del Camp Nou. Ha recordat que aleshores va ser un canvi d’estatuts aprovats per l’Assemblea de la Federació.

Pretancament econòmic

D’altra banda, Freixa ha explicat que la directiva blaugrana ha aprovat un pretancament econòmic de l’exercici 2011-12. Tot i que, per no disposar de l’informe d’auditoria, no ha pogut donar dades exactes, sí ha apuntat que s’ha assolit un resultat superior als 40 milions d’euros.

Pla per millorar el servei d’acomodació

La Junta Directiva ha aprovat un pla per millorar i modernitzar el servei d’acomodació en les nostres instal·lacions, la qual cosa suposarà l’externalització del servei d’acomodació de les boques del Camp Nou. Amb aquesta mesura es persegueix millorar l’atenció i servei al soci i barcelonista, flexibilitzar els recursos per adaptar-los a les necessitats reals de cada partit, implementar estàndards i homogeneïtzar el servei, i millorar la imatge.

D’aquesta manera, el personal que fins ara cobria el servei de portes (torns) i boques es centrarà exclusivament en el servei de portes (torns), un servei estratègic pel al club, ja que representa el primer contacte directe amb el soci. És per això que el Club invertirà en aquest personal oferint-li formació en atenció al client, gestió de conflictes i plans d’emergència, nous sistemes d’organització, i nous sistemes de gestió.

Renovació de contractes de patrocini i dos nous convenis

Toni Freixa ha explicat que el FC Barcelona ha renovat els contractes de patrocini. Ho ha fet amb La Caixa, fins l’exercici 2015-16; amb Telefònica, fins el 2013-14; i amb Alusport, patrocinador de l’equip de futbol sala, per dos anys més amb opció a un tercer.

Per últim, el FC Barcelona ha signat dos convenis. El primer, amb la Universitat Ramon Llull, per fer una aula Barça i participar en un màster en periodisme esportiu. Pel que fa al segon, amb l’Agència Catalana de Turisme, servirà per promocionar la marca Barça arreu del món.

L’Assemblea General, el cap de setmana del 23 de setembre

També s’ha conegut la data de la propera Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris. Serà el cap de setmana del 23 de setembre, coincidint amb la data de la disputa a l’Estadi de la jornada de Lliga davant el Granada.

Tornar a dalt