fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona, líder de les webs de la Lliga de Campions

El FC Barcelona és el club de la Lliga de Campions amb el millor lloc web, segons un estudi que situa www.fcbarcelona.cat al capdavant del rànquing, amb 93 punts d’un màxim de 100. D’aquesta manera el Barça pren el liderat al Manchester City, que l’any passat va ser el guanyador i que en aquesta edició se situa a la segona posició, amb 92 punts.

El resultat de l’estudi, realitzat per l’agència de comunicació Departamento de Internet, s’obté després de seguir la Guia d’Evolució Heurística de llocs web, que estableix diverses variables. D’aquesta manera s’ha valorat dels clubs participants a la Lliga de Campions 2012/13 l’objectiu dels seus webs, les URL amigables, l’orientació de l’usuari, l’estètica, el logotip i l’eslògan, el llenguatge i la redacció, l’estructura i la navegació, la sobrecàrrega memorística, el ‘lay-out’ de la pàgina i els elements multimèdia. El FC Barcelona obté la millor puntuació en nou dels deu punts establerts.

L’únic semifinalista del Top-10

Dels quatre semifinalistes de la Lliga de Campions de la temporada passada, el FC Barcelona és l’únic club que té el seu portal entre els 10 millors. Mentre el Barça és primer, el Chelsea i el Bayern de Múnic, finalistes, són dotzens i tretzens respectivament. I el Reial Madrid es troba a la 23a posició de la llista d’un total de 32 equips. Curiosament, el segon equip de la Lliga espanyola al rànquing amb millor web és el Màlaga, que és setè. I tot seguit es troba el València, onzè.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();