fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell ha signat l’acord aquest dilluns a Barcelona amb el director executiu d’Etisalat Group, Ahmad Abdulkarim Julfar / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona i Etisalat Group, operador líder de telecomunicacions al Pròxim Orient, l’Àfrica i l’Àsia, han signat la renovació del seu acord de patrocini per quatre anys més, fins al 30 de juny del 2017. La renovació confirma la companyia instal·lada a la Unió dels Emirats Àrabs (UEA) com a Premium Espònsor del FC Barcelona als països de la UEA, Nigèria, Costa d’Ivori, Benín, Togo, Níger, Gabon i la República Africana Central, entre d’altres.

El contracte ha estat signat pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el director executiu d’Etisalat Group, Ahmad Abdulkarim Julfar, a les instal·lacions del Club. Etisalat té una presència destacada en el Mobile World Congress que ha començat avui i que constitueix un dels més grans esdeveniments per a la indústria de les telecomunicacions que té la seu a Barcelona.

El president Rosell s’ha mostrat molt satisfet per la continuïtat de l’aliança amb Etisalat, “pioner en els serveis de telecomunicacions en el Pròxim Orient, l’Àfrica i l’Àsia, fet que permetrà al FC Barcelona reforçar la connexió amb els nostres aficionats d’aquests territoris i estar més a prop d’ells. Sens dubte això ens ajudarà a transmetre el sentiment blaugrana i també a créixer socialment i econòmicament”.

Per la seva part, el director executiu del grup Etisalat, Ahmad Jular, va destacar que “com a operador de telecomunicacions global, té sentit per a nosaltres associar-nos amb un club de primera classe, interessat a estendre la seva base de fans internacional. Aquesta associació ens presenta una oportunitat única per demostrar la capacitat d’Etisalat Group com a operador de telecomunicacions. L’associació amb el FC Barcelona ens donarà un avantatge competitiu molt fort i reforçarà la nostra vinculació emocional amb els nostres clients, presents o futurs. Estem desitjant compartir el talent del FC Barcelona amb els nostres clients”.

Compromís amb l’excel·lència i la solidaritat

El FC Barcelona i Etisalat comparteixen, entre altres aspectes, un compromís per l’excel·lència i la innovació i una aposta per les noves tecnologies. L’operador de serveis de telecomunicacions s’ha convertit en un grup amb una forta i ràpida expansió, que s’estén per l’Àsia i l’Àfrica. Dóna servei a més de 130 milions de clients en 15 països i segueix arribant a nous clients i mercats. Les seves operacions a la Unió dels Emirats Àrabs, localitzades estratègicament al nexe entre l’est i l’oest, permet a Etisalat Group ser el nucli al Pròxim Orient en serveis d’Internet, veu, emissió, ‘roaming’ i servei de dades corporatives. Etisalat ha estat reconegut com a ‘millor operador’ deu vegades des del 2006 i ‘millor proveïdor a l’engròs’ quatre vegades en els últims tres anys.

Treball conjunt per eradicar la pòlio

Més enllà dels compromisos comercials, Etisalat i el FC Barcelona treballaran conjuntament amb un altre dels aliats de la Fundació del Club, la Fundació Bill & Melinda Gates, en projectes que tenen com a objectiu eradicar la pòlio.

Tornar a dalt