fcb.portal.reset.password

Els tècnics acreditats, atents / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Aquest dimecres ha arrencat el II Congrés Català de Futbol. Ho ha fet a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, on els 88 entrenadors acreditats han pogut seguir les sessions d’entrenament de diversos equips del futbol formatiu blaugrana. D’aquesta manera, a les 17 hores aquests tècnics han assistit a l’entrenament del Juvenil B al camp 9 i a les 19 hores als del Cadet B i Aleví B i C al camp 9 i als de l’Infantil B i Benjamí C i D al camp 8.

Un cop acabats els entrenaments, els entrenadors han pogut parlar amb els tècnics d’aquests equips i han pogut conèixer millor la metodologia de treball que s’aplica a Can Barça.

Divendres, ponència a la Sala París

El congrés, que se celebra del 12 al 15 juny a Barcelona sota el lema ‘Formació global per un èxit local’, continuarà aquest dijous amb més sessions pràctiques, aquest cop a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Divendres, els entrenadors acreditats tornaran a les instal·lacions del FC Barcelona –serà a la Sala París- per seguir la ponència de Víctor Sánchez i Joan Vilà sobre la proposta formativa de la metodologia del futbol formatiu del Barça.

Cal recordar que tots els tècnics titulats i afiliats al Comitè d’Entrenadors que participen al congrés obtindran un certificat oficial de 20 hores validat per la Federació Espanyola, que servirà per justificar les hores mínimes que exigeix la UEFA de reciclatge pel UEFA A, B o PRO.

Aquest II Congrés Català de Futbol està organitzat per l’INEFC, la Federació Catalana de Futbol, el RCD Espanyol i el FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();