fcb.portal.reset.password

Imatge del web del Celtic.

El Celtic de Glasgow ha lloat la manera de perdre del FC Barcelona en un article al seu lloc web titulat ‘FC Barcelona- world class in every way’ (classe mundial en tots els aspectes). En el text, el club escocès indica que la bona relació entre les dues entitats s’ha enfortit després del doble enfrontament a la Champions.

El director executiu del Celtic, Peter Lawwel, ha elogiat “la categoria del Barça dins i fora del terreny de joc”. Segons ell, “el senyal de l’autèntica classe no és com es guanya, sinó com es perd, i a la nit passada ells ho van demostrar perfectament”. I afegia: “En els dos partits han demostrat cortesia, cooperació, professionalitat i esportivitat de màxim nivell”.

“El Barça ha creat un dels millors equips de la història i la nit passada vam tenir el privilegi de veure els millors jugadors del món a Celtic Park”, apuntava Lawwel. Tancava el seu discurs desitjant el millor al club català i als seus aficionats, i assegurava: “Va ser molt commovedor que dos clubs de futbol amb un filosofia semblant es reunissin per celebrar el 125è aniversari del Celtic i és una cosa que perdurarà en la memòria”.

Consulta l’article del lloc web del Celtic de Glasgow.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();