fcb.portal.reset.password

Obres de canalització del tartan /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Obres als túnels interiors dels vestuaris /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Obres de reordenació de l'aparcament Gol Sud /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El FC Barcelona ha aprofitat les vacances del primer equip, en què no hi ha partits, per iniciar un conjunt de reformes al Camp Nou. La voluntat és reordenar i millorar els usos dels espais de la instal·lació blaugrana i dels seus voltants abans que l’equip de Tito Vilanova comenci la competició oficial a mitjans del mes d’agost.

Canvi de gespa

El 22 de juliol començarà el procés del canvi de gespa del Camp Nou, que serà del mateix tipus que la que s’està instal·lant al camp número 1 de la Ciutat Esportiva, on s’entrena habitualment el primer equip. Després de comprovar que no existeix cap sistema de refrigeració viable per mantenir en un estat òptim la gespa davant les condicions de calor i la humitat que es donen a l’Estadi durant els mesos d’estiu, el Club ha decidit que la millor solució és canviar el terreny de joc cada any per poder mantenir les condicions d’excel·lència que necessita el joc del primer equip, tal com va avançar Sandro Rosell el 26 de juny passat. D’aquesta manera s’ha aprovat instal·lar tant al Camp Nou com al camp 1 de la Ciutat Esportiva un tipus de gespa procedent de Bordeus.

Reforma del túnel de vestidors

Per la seva banda s’està treballant en la modernització del túnel de vestidors, una zona emblemàtica de l’Estadi els dies de partits i que també és un dels punts més atractius dins el Tour Camp Nou Experience. Es reemplaçarà la decoració i la il·luminació actual per una amb més simbologia blaugrana i més identificació futbolística. A més, es reordena i s’actualitza el túnel d’accés als vestidors de l’equip contrari i dels àrbitres.

Canalització d’aigua de la fila 0

El Club també ha volgut arreglar la canalització d’aigua de les grades i que era motiu de queixa dels socis i aficionats, ja que els dies de pluja es produïen filtracions que mullaven els espectadors de la grada inferior.

Un dels altres punts que s’ha volgut millorar és el tartan que rodeja la gespa i la zona de treball dels mitjans de comunicació el dia de partit, que serà substituït. S’ha reordenat el sistema elèctric per canalitzar el cablejat i instal·lar diverses fonts d’alimentació elèctrica. Amb aquesta canalització també quedaran soterrats tots els cables de les televisions els dies de partit, amb la qual cosa s’evitarà que centenars de metres de cablejat quedin a la vista, i d’aquesta manera també es millorarà la seguretat i la mobilitat al voltant del terreny de joc.

Millora dels accessos

No només s’han fet reformes dins de l’Estadi, sinó que també s’estan fet millores a les zones que l’envolten. Durant aquests dies s’ha asfaltat l’accés del Gol Sud, s’ha repintat el pàrquing d’abonats de la zona 6 i reordenat el de la zona 5 i 7 del Gol Sud, i s’ha millorat la il·luminació exterior amb nous punts de llum instal·lats a la façana de l’Estadi.

Els socis i aficionats també podran comprovar que s’han reemplaçat els vinils de la Tribuna principal i que s’havien deteriorat amb el temps, a l’hora que s’ha dut a terme la reparació de les taquilles del Gol Sud situades a Travessera de les Corts.

Com ja va apuntar la Junta Directiva una de les seves voluntats és millorar l’oferta de restauració i hostaleria de l’esplanada. El primer pas és modernitzar l’estètica de la Carpa i la seva terrassa.

Tornar a dalt