fcb.portal.reset.password

Moment de la sortida / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

La cursa de la Festa Major del Poblenou d’aquest diumenge ha acollit la primera prova puntuable per a la Lliga social de curses populars del FC Barcelona. David Francome ha estat el primer blaugrana classificat després d’acabar la cursa en una meritòria tercera posició, completant el podi d’aquesta carrera en el barri barceloní.

“És una bona oportunitat per als aficionats del Barça perquè puguin representar el Club que més estimen”, ha comentat el primer líder de ‘Corrent fem Barça’.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Sílvia Arquer, amb un temps de 41 minuts i 33 segons, per davant de Núria Viñas (54'12'')

Èxit en la primera edició

‘Corrent fem Barça’ està tenint una gran acceptació entre els col·lectius de socis, penyistes, socis de compromís i amics del Palau. En aquest sentit, Toni Freixa, portaveu de la Junta Directiva, s’ha congratulat per l’èxit d’aquesta iniciativa. “Ens agrada que la gent no només vagi a veure els nostres esportistes, sinó que també la nostra massa social practiqui esport. La nostra intenció és motivar la gent perquè s’apunti i faci esport”, ha valorat després de completar els deu quilòmetres de la cursa del Poblenou.

Amb un total de 800 inscrits, aquesta nova proposta del Club pretén fomentar la vida saludable dels aficionats culers. Més de cent seguidors dels que s’han inscrit han participat en aquesta primera cursa.

Per poder consultar les classificacions i més informació al voltant de les inscripcions poden anar a www.fcbarcelona.cat/socis/corrent

La següent prova, diumenge 16 de setembre

L’activitat no s’atura i la 34a Cursa de la Mercè, que es disputarà diumenge vinent, serà la segona prova de ‘Corrent fem Barça’. En total, aquesta iniciativa del Club comptarà amb onze curses populars.

Tornar a dalt