fcb.portal.reset.password

Cesc durant l'anunci de la cervesa 'Estrella Damm' / FOTO: Damm

Després de quatre campanyes d’estiu sota el concepte ‘Mediterràniament’, Estrella Damm estrena aquest mes de febrer un nou espot, que compta amb la participació de Cesc Fàbregas, jugador del FC Barcelona, i Hideki Matsuhisa, reconegut xef japonès, com a protagonistes.

La idea d’aquesta campanya va néixer quan Estrella Damm es va assabentar que el menjar preferit del Cesc és el sushi i van convidar-lo a menjar-ne com mai s’hauria imaginat.

En un càlid dia d’hivern i a bord d’una barca de pescadors, el jugador del FC Barcelona i el seu amic Hideki, un reconegut xef japonès, s’endinsen al Mediterrani per compartir una jornada única en què el cuiner prepararà un sushi amb les gambes acabades de pescar i ho acompanyaran d’una Estrella Damm.

Tot plegat farà que un dia qualsevol d’hivern s’acabi convertint en un dia realment especial.

Estrella Damm presenta aquest nou anunci per reivindicar que la gastronomia, els paisatges, la cultura i les tradicions que ens ofereix el Mediterrani són qualitats úniques que ens defineixen i que en podem gaudir durant tot l’any.

La cançó que acompanya aquesta història és una versió en anglès creada especialment per a l’anunci de la mítica havanera ‘La bella Lola’.

Estrella Damm, la cervesa del Mediterrani

Estrella Damm, ‘partner premium’ del FC Barcelona, es troba en un important moment d’expansió i creixement internacional, present a 47 països arreu del món. La marca està estretament vinculada al caràcter mediterrani, que la defineix i la fa diferent a la resta de cerveses.

En línia amb aquest procés d’expansió i difusió mundial, Estrella Damm ha comptat amb el jugador català del FC Barcelona, tant per les seves arrels, com per la seva important trajectòria internacional, i amb el xef japonès, també conegut arreu del món.

Està previst que la nova campanya arribi també a Anglaterra, país on Cesc ha jugat durant 8 temporades i on Estrella Damm està present des de ja fa anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();