fcb.portal.reset.password

Camp 1 de la Ciutat Esportiva / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Durant aquest mes de juliol, en què l’activitat dels equips es redueix considerablement, el Club està duent a terme reformes de millora en diverses zones de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Pel que fa a l’àrea del primer equip, s’està canviant la gespa del camp d’entrenament número 1, el que habitualment utilitzen els de Tito Vilanova, i s’està instal·lant la mateixa que hi haurà al Camp Nou, procedent de Bordeus.

Aquest cop, a diferència d’altres canvis de gespa anteriors, es fa un canvi integral de tot el terreny, no només de la superfície. Es canvia el substrat perquè la font d’alimentació de l’arrel i, en conseqüència, la gespa, agafi millor i resisteixi més. És per això que es reposaran 810 metres cúbics de matèria orgànica, 14 tones de sorra i unes cinc tones d’altres fertilitzants i nutrients.

13.500 metres quadrats de pans de gespa

Les obres de substitució dels 13.500 metres quadrats de pans de gespa van començar el 27 de juny passat i finalitzaran el proper 9 de juliol. Del 9 al 21 de juliol es deixarà que la nova gespa es consolidi i, a partir del 23 de juliol, ja estarà a disposició del primer equip. Mentrestant, els de Tito Vilanova duran a terme les sessions de treball al camp número 2 de la mateixa Ciutat Esportiva.

A més, encara pel que fa al primer equip, també s’ha decidit ampliar el gimnàs amb 200 metres quadrats més, ja que s’havia quedat petit davant la necessitat d’incloure més maquinària. Una mesura més perquè el Barça torni a gaudir de les millors condicions per preparar amb les màximes garanties la temporada 2012/13.

Vestidor del Barça B amb el dels juvenils

També s’ha decidit remodelar i concentrar els vestidors del Barça B amb els dels dos equips juvenils. Aquest és un primer pas perquè en un futur tots els equips de les categories inferiors disposin d’un vestidor propi.

Millores dels serveis públics

Un altra de les millores que tindrà la Ciutat Esportiva de cara a la temporada vinent afecta els espectadors que assisteixin a veure els partits de les categories inferiors del FC Barcelona. S’han construït més banys públics i s’ha instal·lat un nou bar.

El pavelló, a punt

El pavelló de la Ciutat Esportiva també es veurà afectat per algunes millores, entre les quals hi ha la de polir el parquet. A més, ja s’estan fent estudis previs perquè en un futur cada secció disposi d’un pavelló perquè l’utilitzin els seus equips bases. S’instal·larien als terrenys recuperats l’any passat i situats al costat de l’actual pavelló.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();