fcb.portal.reset.password

Messi defensat per Pepe a la Supercopa de la temporada passada / FOTO: ARXIU FCB

Els socis del Barça han demanat 453 entrades, agrupades en 202 peticions, per presenciar el duel de tornada de la Supercopa d’Espanya que es jugarà al Santiago Bernabéu el pròxim 29 d’agost a les 22.30 hores. Una xifra superior a les 390 entrades reservades per als socis.

Per repartir aquestes entrades, el dilluns 6 d’agost se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Els dies 7 i 8 d’agost, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 16 i 17 d’agost a les taquilles principals. La inscripció es considera una intenció en ferm de la compra de l'entrada. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Cal recordar que l'Entitat disposava de 575 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinen als socis (390) i a les penyes del Club (98), i la resta d'entrades, 86, són per als compromisos institucionals i esportius del Club i per a patrocinadors.

Procés exclusiu per als socis

El procés era exclusiu per als socis del Club. Es va obrir aquest dimecres 1 d’agost a les 10 hores i s’ha tancat aquest dijous a les 19 hores. S’havien de demanar a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci podia fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

El preu de les entrades per aquest clàssic oscil·la entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara. Els socis alevins quedaven exclosos d’aquest procés.

Entrades per al Camp Nou disponibles

Cal recordar que, tal com va passar el curs passat, en l’abonament del Camp Nou per a la temporada 2012/13 no hi ha inclòs el partit de la Supercopa. Per tant, és una oportunitat única per viure en directe un Barça – Reial Madrid en el primer títol en joc de la temporada 2012/13. A més, tots els preus per a aquest partit són entre un 30 i un 40% més econòmics que, per exemple, els d’un Barça-Reial Madrid de Lliga, en què, per si fos poc, la disponibilitat d’entrades és molt més limitada.

Tornar a dalt