fcb.portal.reset.password

Imatge de la Masia, Centre de Formació Oriol Tort. Foto: Àlex Caparrós - FCB

En l'acte també hi seran personalitats com ara el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, o expresidents del FC Barcelona, com és el cas d'Agustí Montal, Josep Lluís Núñez o Joan Gaspart. El Club també ha convidat, entre d'altres, les famílies Gamper, Tort, Farga, Pedraza i Pereda, que han confirmat que hi seran presents.

Un acte emotiu ple de sorpreses

L'acte d'inauguració, patrocinat per Assistència Sanitària, Alusport Bottles i MCM Group, comptarà amb actuacions musicals, projeccions audiovisuals i  parlaments de diverses personalitats. Sense oblidar un munt de sorpreses que faran que sigui un dia molt especial per a la història del FC Barcelona.

Els 72 residents actuals de la Masia també participaran activament en aquesta festa. Una festa on hi haurà moltes personalitats del món de l'esport i representants de diverses institucions.

Barça TV oferirà aquest dijous un programa especial a partir de les 19.30 h per seguir en directe aquest acte. El programa comptarà amb la presència de diferents exresidents de la Masia i entrevistes a les personalitats més destacades.

L'acte d'inauguració també es podrà veure arreu del món gràcies a la retransmissió en directe que realitzarà el FC Barcelona a través del seu canal de YouTube i la seva pàgina fcbarcelona.cat.

Crida als exresidents

El FC Barcelona vol contactar amb tots els esportistes que des de l'any 1979 en endavant hi han residit per convidar-los a aquesta inauguració. Els exresidents poden posar-se en contacte amb el Club per assistir a aquesta important cita a través del telèfon 93 4967120 o del correu electrònic: inauguracio.masia@fcbarcelona.cat.

Tornar a dalt