fcb.portal.reset.password

Toni Freixa i Jordi Cardoner, durant el sorteig / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La taula presidencial, en el transcurs del sorteig / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Ja s’ha procedit a fer el sorteig de socis i sòcies compromissaris del FC Barcelona que tindran vot a les assemblees generals del Club per a les temporades 2012/13 i 2013/2014. En l’acte que ha tingut aquest migdia a la Sala París, el secretari de la Junta Directiva blaugrana, Toni Freixa, ha estat l’encarregat d’aixecar-ne l’acta. A més, també han assistit el vicepresident de la Junta Directiva Jordi Cardoner, així com el notari José Vicente Torres Montero, que ha estat qui n’ha donat fe, el síndic dels socis i sòcies, Agustí Bassols, així com el catedràtic de Matemàtica i Estadística de la UB, Josep M. Oller i Sala.

Mitjançant un procés informàtic que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del Club de caràcter aleatori i oferint una igualtat d’oportunitats per a tots els socis elegibles, s’han extret un total de 6.500 números, dels quals els primers 3.491 que compleixin les condicions seran designats compromissaris a partir del pròxim 1 de juliol i fins al 30 de juny del 2014.

Condicions per ser compromissari

Tal com ha explicat Toni Freixa, i segons els Estatuts del FC Barcelona, per poder ser soci compromissari cal ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim d’un any i no tenir suspesa la condició de soci. D’aquesta manera, la resta de les extraccions fins a les 6.500 seran per suplir els que no compleixin els requisits mencionats.

En el sorteig s’han extret 6.500 números d’entre els 176.058 socis i sòcies que entraven dins el cens. Els primers 3.491 que compleixin les condicions esmentades seran designats compromissaris. El notari José Vicente Torres Montero ha seguit amb atenció el sorteig i ha verificat que tot el procés s’ha celebrat perfectament. Han estat alguns els socis que s’han apropat fins a la Sala París per viure en directe aquest sorteig.

Composició de l’Assemblea

De cara als pròxims dos anys, l’Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris quedaria composta de la manera següent: els 3.491 socis designats pel sorteig d’aquest dimecres; els 1.057 socis més antics de l’Entitat; 20 membres de la Junta Directiva; 6 expresidents del Barça; 4 membres de la Comissió de Disciplina; 5 de la Comissió Econòmica i, finalment, els 25 membres designats directament per la Junta Directiva per a cada Assemblea. En total, 4.608 compromissaris.

[[BOTOVERMELL::LLISTAT++Socis compromissaris::http://http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/020/237/original/Socis_compromissaris_FCB_2012_2014.v1339003243.pdf::VER::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();