fcb.portal.reset.password

Socis votant durant una Assemblea / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dimecres, a les 12 hores a la Sala París, tindrà lloc el sorteig de socis i sòcies compromissaris que tindran dret a vot a les assembles generals del Club per a les temporades 2012/13 i 2013/14. Per determinar el nombre de compromissaris a designar pels torns dels socis més antics i els socis escollits per sorteig, el club té en compte el total de socis existents l’últim dia de l’exercici anterior (el 30 de juny del 2011).

Aquesta xifra es mantindrà invariable per a totes les assemblees que se celebrin durant la vigència del mandat dels compromissaris i compromissàries escollits per sorteig que serà per les properes dues temporades; de l’1 de juliol del 2012 al 30 de juny del 2014.

Tal com marquen els estatuts del Club, al sorteig hi han d’estar presents el secretari de la Junta Directiva per aixecar acta, el síndic dels socis i sòcies del Club i la figura d’un notari per donar fe del sorteig.

La composició de la taula presidencial per a aquest acte serà la següent:

- Jordi Cardoner (vicepresident de la Junta Directiva)
- Toni Freixa (secretari de la Junta Directiva)
- Josep M. Oller i Sala (catedràtic Matemàtica i Estadística de la UB)
- José Vicente Torres Montero (Il·lustre Col·legi de Notaris Associats)
- Agustí Bassols (síndic dels Socis i Sòcies)
- Carles Lucas (responsable del Departament de Sistemes)
- Victor Mate (tècnic del Departament de Sistemes)

Procediment del sorteig

El sorteig es realitza mitjançant un procés informàtic que garanteix la concurrència del cens complert de tots els socis i sòcies del Club de caràcter aleatori i oferint una igualtat d’oportunitats per a tots els socis elegibles.

El procés consistirà a extreure 5.500 números dels quals els primers 3.491, que corresponen al nombre de socis que compleixen les condicions, és a dir, ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim d’un any i no tenir suspesa la condició de soci, seran designats compromissaris per sorteig. La resta d’aquestes 5.500 extraccions seran per suplir els que no compleixin els requisits mencionats.

La designació final de socis i sòcies compromissaris serà la següent:

- Per sorteig (176.058*0,015+850) 3.491
- Per antiguitat (176.058*0,006) 1.057
- Membres de la Junta Directiva 20
- Expresidents 5
- Comissió de Disciplina 4
- Comissió Econòmica 5
- Designats per la Junta Directiva 25

Total compromissaris 4.607

La relació dels números dels socis i sòcies elegits es farà pública al tauler d’avisos del Club durant els quinze dies següents a l’elecció així com a través del lloc web www.fcbarcelona.cat

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();