fcb.portal.reset.password

Francesc Xavier Mena, Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Ramon Bagó, President del Grup SERHS, i Carles Vilarrubi, vicepresident del FCB / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Els propers dies 14 i 15 de març, Grup Serhs celebrarà una nova edició de la seva fira Exposerhs 2012. Aquesta 14a edició es durà a terme de nou en un espai emblemàtic, de primer nivell esportiu i reconeixement internacional com és el Camp Nou.

Es tracta d'una fira-mostra interactiva adreçada als professionals del sector de l'hoteleria, la restauració i les col·lectivitats, on hi estaran representats tots els àmbits d'aquesta activitat. Més de 100 expositors hi seran presents i s'espera una mitjana de més de 7.000 visitants. L'horari serà de 10.00h a 19.00h ininterrompudament els dos dies.

L'acte d'inauguració, que serà presidit per l'Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc el dimecres 14 de març a les 14.00h del migdia a la mateixa Fira.

Les principals novetats del sector

Exposerhs és una fira ja consolidada que té com objectiu presentar les principals novetats del sector per a aquesta temporada als professionals de l'hoteleria, la restauració i les col·lectivitats. A través d'estands tracta de mostrar de forma dinàmica la presentació de productes així com demostracions ofertes per prestigioses marques. Més informació a www.serhs.com/exposerhs

Grup SERHS és una corporació formada per 64 empreses, estructurada en 6 divisions operatives, amb una mitjana de 2.700 treballadors, 1.580 accionistes (el 44% dels quals són treballadors de SERHS), especialitzada en productes i serveis per al sector de l'hoteleria, la restauració i les col·lectivitats, i considerat com el "Primer Grup Turístic de Catalunya" que dóna servei a més de 40.000 clients.

Tornar a dalt