fcb.portal.reset.password

Rosell a la reunió de l'IFA a Zuric.

Sandro Rosell ha participat a la taula rodona "Football from craze to madness" a l’Internacional Football Arena que s’ha celebrat aquest dilluns a Zuric (Suïssa). En la conferència sobre la realitat de les diferents lligues europees en la qual ha près part, Rosell ha parlat de l’actual panorama del futbol a l’Estat Espanyol.

El president del Barça considera que una reducció del nombre d’equips participants a la Lliga Espanyola, seria una solució per a una major competivitat en la competició: “La solució a curt termini és reduir els clubs de la Lliga Espanyola i passar, primer de 20 equips a 18 i posteriorment de 18 a 16. En reduir el nombre de clubs, augmenta la competitivitat i hi ha més bons jugadors per menys equips”.

Distribució audiovisual prenent Anglaterra i Itàlia com a model

El president també ha fet referència als drets audiovisuals i a la seva negociació així com també als problemes econòmics del futbol a l’Estat Espanyol. “El campionat espanyol és l’únic en el què els drets de televisió es negocien individualment. En algun moment dels propers tres, quatre o cinc anys, haurem d’anar plegats i fer una comercialització similar a la de la Lliga italiana i l’anglesa”, ha subratllat Rosell.

Preferència pels horaris habituals

Pel què fa l’horari dels partits, Rosell ha subratllat de nou la seva preferència per als compromisos a la tarda i al vespre. “Mai jugaria a les 12 a menys que ens obliguin. Mentre jo sigui president del Barça, si la decisió és meva, no jugarem a les 12 perquè la nostra tradició és dinar en família i després, anar junts al futbol. Però som democràtics i si la LFP decideix que hem de jugar a les 12, ho haurem de fer”.

En aquesta taula rodona també han participat el director del AC Milan, Umberto Gandini i el secretari general de la Premier League, Nic Coward entre d’altres assistents. Aquesta trobada internacional a Zuric es celebra des de fa 13 anys amb la presència de diferents personalitats de la indústria del món del futbol.

Tornar a dalt