fcb.portal.reset.password

Rosell / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell viatjarà el proper 6 de febrer a Londres per assistir als Premis Laureus 2012. El president està molt orgullós de les tres nominacions  i ressalta la importància que tenen aquests premis "per seguir esforçant-nos i aconseguir mantenir-nos en els propers anys".

Abidal, Messi i el Club podrien ser guardonats en el transcurs de la cerimònia d'aquest dilluns. "Abidal pel fet que hagi tornat a jugar després del tema de salut que ha hagut de superar; Messi, perquè és el millor del món, i això crec que és una cosa indiscutible i que tothom reconeix, i el Club com a institució", explica el president blaugrana. I afegeix: "La nominació d'Abidal, Messi i el Club com a institució és un orgull, i ens ajuda a seguir treballant i pensant que en el futur no podem baixar el nivell", ha explicat el president del FC Barcelona, just abans de comentar que "arribar és molt difícil a la vida, però mantenir-se ho és encara més".

"El Barça ha arribat a tot el món"

Les tres nominacions del Barça mostren que la filosofia blaugrana s'ha estès per tot el món: "El missatge del Barça ha arribat arreu, especialment gràcies a l'equip, a l'entrenador, a com juguen, i als èxits esportius, però també per com s'ha aconseguit", ha destacat el president. Sandro Rosell ha remarcat que "el Club ja fa més de 30 anys que està invertint en la Masia, i gràcies a això han sortit jugadors de la casa. Tots s'han formats junts, han estat com germans, han estat amics i s'han criat i han anat creixent amb uns valors que s'han ensenyat a dins de la casa i que els porten a sobre". En aquest sentit, ha apuntat que al final "això es transmet, la gent de fora ho capta i s'enganxa".

El president del Barça està molt content per les nominacions i per la difusió del Club en l'àmbit internacional, i ha ressaltat que, sobretot, es vol arribar als més petits. "Volem ser el Club més apreciat i estimat pels nens del món", ha declarat.

Programa del viatge

Sandro Rosell sortirà des de l'aeroport de Barcelona acompanyat pel vicepresident institucional Carles Vilarrubí a les 10 del matí. Entre les cinc i les sis de la tarda, el president assistirà a la recepció que oferirà el primer ministre britànic, David Cameron, en suport a la tasca que fa la fundació Laureus Sport for Good, i pel llançament dels continguts d'esports dins la campanya del govern. Aquesta recepció reunirà els millors talents esportius per celebrar la força de l'esport en la cursa fins als Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres 2012.

La gala dels Premis Laureus s'iniciarà a les 20.30h, i està previst que finalitzi dues hores després.

Tornar a dalt