fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell, en el brindis amb els treballadors. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Com és habitual just abans del Nadal, el president del FC Barcelona ha compartit un dinar amb tots els treballadors del Club. En l'acte, celebrat a l'Espai Roma del Camp Nou, Sandro Rosell ha felicitat les festes i ha agraït la feina dels empleats. "El Club està molt bé. Esperem que la gent estigui contenta", ha manifestat.

El president, envoltat per alguns membres de la Junta Directiva i el director general Antoni Rossich, ha conclòs el seu discurs brindant amb els treballadors i expressant la seva satisfacció personal: "Per mi és un goig celebrar aquest Nadal perquè serà fantàstic després de l'última setmana. No puc demanar res més perquè la felicitat és plena".

Zubi demana "salut" per a tots

Un altre dels assistents, el director esportiu del futbol, Andoni Zubizarreta, ha reafirmat les paraules de Rosell a Barça TV i www.fcbarcelona.cat: "Ha estat un gran any quant al primer equip. Aquestes cinc copes són el millor resum". A l'hora de demanar un desig per al 2012, el basc ha recordat especialment Abidal i Tito Vilanova i ho ha tingut clar: "Demano salut, que no tinguem lesions greus i que Villa i Afellay estiguin aviat amb nosaltres. A partir d'aquí el futbol ens posarà al nostre lloc".

Les seccions, presents

Al dinar també hi han assistit les plantilles de tres de les quatre seccions professionals: bàsquet, futbol sala i hoquei patins. Cal recordar que l'handbol s'ha desplaçat a Lleó per disputar la Copa Asobal.

Els treballadors no han deixat escapar l'oportunitat de fotografiar-se amb les cinc copes conquerides pel primer equip el 2011. D'altra banda, el president Rosell ha aprofitat l'ocasió per fer entrega d'una insígnia a l'empleada Dolors Romero pels seus 25 anys al servei de l'Entitat, un instant llargament aplaudit pels seus companys.

Tornar a dalt