fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en la compareixença. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS- FCB

Un dels punts principals amb que comptarà l'Assemblea de Compromissaris del 24 de setembre és l'aprovació del pressupost per a la temporada 2011/12. En la primera Junta després del mes d'agost, la Directiva va aprovar un pressupost d'explotació amb uns ingressos de 461,1 milions d'euros i una despesa de 430,2. D'aquesta manera, descomptant els ingressos i les despeses financeres, en resultaria un benefici de 20,1 milions.

El portaveu Toni Freixa ha informat que el vicepresident de l'Àrea Econòmica, Javier Faus, compareixerà en els propers dies per explicar els comptes del Club.

Tolerància zero amb els violents

En un altre àmbit de temes, Freixa ha deixat clara la postura de la Junta respecte a la violència als estadis: "Volem manifestar públicament que és reprovable la presència de bengales als estadis, i ens mantenim en la línia de tolerància zero amb els violents. No hem tret el peu de l'accelerador en aquest sentit, i aplaudim la política que es va adoptar en la junta del senyor Laporta".

I, respecte a l'expedient de la UEFA al Barça per les bengales a Mònaco, afegia: "Vam presentar al·legacions fonamentades en què les condicions de seguretat del recinte d'un estadi que no és el del FC Barcelona, no és responsabilitat del FC Barcelona. I, a més, va passar el mateix el 2006 i el 2009". "Aquests incidents no tenen lloc al Camp Nou", ha recalcat.

No es podran entrar cascs al Camp Nou

Freixa també s'ha referit a la problemàtica amb els cascos dels motoristes en l'últim duel contra el Vila-real. "Volem demanar disculpes als nostres socis, perquè no va ser comunicat amb antel·lació. Per raons de seguretat i per aplicació de la normativa dels Mossos d'Esquadra, ja no està permesa l'entrada de cascs, perquè són considerats objectes contundents i que dificulten la identificació de les persones. A partir del proper partit, doncs, no es podrà entrar amb casc al Camp Nou".

Finalment, el directiu ha comunicat que s'ampliarà el contingut del dret d'informació que tenen els compromissaris (10 dies) sobre els punts de l'ordre del dia, amb sessions presencials, amb membres de la Junta o d'un executiu, els dies 15, 16, 19, 21 i 22 de setembre, de 18 a 21 hores, amb grups de 25 socis, com a mínim.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();