fcb.portal.reset.password

Entrades Mundial de Clubs Japó 2011

El Club disposa d'un total de 1.000 entrades per al partit del dia 18 de desembre a l'Estadi Internacional de Yokohama, on el Barça disputarà la final del Mundial de Clubs o el partit pel 3r i 4t lloc. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club (680 i 170 entrades per a socis i penyes, respectivament), mentre que el 15% restant (150 entrades) serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

Sol·licitud de localitats per als socis

La petició de compra de les entrades es podrà fer mitjançant un formulari creat per a l'ocasió al qual es podrà accedir a través del lloc web www.fcbarcelona.cat. Les peticions d'entrades caldrà fer-les entre el dimarts 25 d'octubre, a partir de les 10 hores, fins al dijous 27 d'octubre, a les 19 hores. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 3 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El preu de les entrades per a la final o per al partit del 3r i 4t lloc van dels 90 euros als 230 euros (el preu pot variar segons el canvi en iens).

Un cop es confirmi la distribució de les localitats –es comunicarà per correu electrònic entre el 3 i el 4 de novembre– es carregarà de manera automàtica a la targeta bancària amb la qual s'hagi facilitat l'import mínim de 90 €. La diferència fins a arribar al preu de la localitat es pagarà en el moment de la recollida a les taquilles del Club, en funció de l'entrada escollida, sempre segons la disponibilitat existent.

Viatge fins a Yokohama

El Club ofereix a través de FCB Viatges, l'agència oficial del Club, un vol que sortirà des de Barcelona el dia 13 de desembre al migdia i que, després de fer una escala, arribarà a Yokohama el 14 de desembre. La tornada està prevista per al dia 19 al migdia en vol regular amb destinació a Barcelona. Per comprar el vol cal contactar amb FCB Viatges, a partir de la distribució de localitats, el proper 3 de novembre al telèfon 93 3006463.

El viatge, que té un preu de 1.765 euros (sense taxes), inclou vol més trasllats, estada en hotel de 5 estrelles, assistència de guies acompanyants i assegurança de viatge. Es podran realitzar excursions opcionals. No s'hi inclou el preu de les entrades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();