fcb.portal.reset.password

FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

A primera hora del matí començava l'acte religiós, que ha anat a càrrec d'Àngel Pérez, mossèn de la Masia durant molts anys, que s'ha encarregat d'oficiar la missa a l'Espai Roma en la qual s'han aplegat uns 200 barcelonistes, entre ells, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, o el directiu Jordi Moix. Després de l'acte religiós, el màxim mandatari blaugrana ha aprofitat per saludar el mossèn Àngel Pérez i diferents socis del Club en el dia que l'estadi del Camp Nou ha fet 54 anys des de la seva inauguració.

"Fer 50 anys de soci és molt important"

La Sala París ha acollit, a partir de les dotze del migdia, un dels actes més rellevants per als socis del Club. El president Sandro Rosell i el vicepresident Cardoner han estat els encarregats de lliurar les insígnies d'or als barcelonistes que fa 50 anys que són socis del FC Barcelona. En el discurs de benvinguda, el màxim mandatari blaugrana ha felicitat  totes les sòcies que es diuen Mercè i ha declarat que avui és el dia més emotiu de l'any, ja que "l'acte de les insígnies d'or és el que més m'agrada de l'any i el que em produeix una més enveja sana, perquè dir que portes 50 anys essent soci del Barça és molt important". Amb aquestes paraules, Sandro Rosell ha volgut agraïr la fidelitat de tots els blaugranes presents a la Sala París després de 50 anys de sentiment blaugrana. Dels 187 socis citats, 127 han pogut assistir a una Sala París que estava plena en una jornada molt emotiva.

Reconeixement a Josep Lluís Vilaseca

Un dels 187 socis que han viscut un dia especial a la Sala París ha estat Josep Lluís Vilaseca, exdirigent blaugrana i exsecretari d'esports de la Generalitat de Catalunya, que ha rebut amb molta il·lusió la insígnia d'or del FC Barcelona: " Em sento molt feliç, perquè ja fa molts anys que em vaig fer soci i també he pogut fer soci els meus 7 fills i els meus 17 néts".

Un dia per passar en família

La recollida de les insígnies d'or ha estat un moment molt especial per a tots els socis que l'han rebuda. Molts d'ells, acompanyats de les seves famílies, han gaudit d'un dia que sempre recordaran i en què han tingut el caliu de les persones que més estimen, amb les quals han pogut gaudir d'un aperitiu cortesia del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();