fcb.portal.reset.password

FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

El setè Sopar Solidari de la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI) ha celebrat la seva setena edició amb un gran èxit d’assistència. Un any més, l’Hotel Plaza de Barcelona ha estat l’escenari del sopar de l’ONG presidida pel senador Josep Maldonado, que ha reunit prop de 500 persones.

Han estat moltes les cares conegudes de l’àmbit social, econòmic, esportiu i empresarial que han assistit al sopar. El FC Barcelona ha comptat amb la representació dels membres de la Junta Directiva Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí i Pau Vilanova, i el coordinador i el director del futbol formatiu, Albert Puig i Guillermo Amor, respectivament. El jugador Lazlo Nagy ha estat un dels assistents blaugrana, així com els exbarcelonistes Valero Rivera, Enric Masip, Andrei Xepkin, Sergi Bruguera, Lobo Carrasco, Steve Archibald i Julio Salinas. Tots units per la noble causa de l’ONG que ajuda els nens i joves de les zones més desafavorides d’arreu del món a través de la pràctica de l’esport.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit el sopar durant el qual s'han lliurat els premis i diplomes solidaris a les persones que han col·laborat de manera especial amb l’ESI. A més, s’han subhastat valuoses peces esportives i Xavier Mir i Jordi Ardilla han presentat el projecte ‘Acción Dakar 2012’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();