fcb.portal.reset.password

Imatge del Gol Sud i lateral del Camp Nou. FOTO arxiu FCB.

La Junta Directiva ha aprovat la retirada de les xarxes situades al Gol Nord i Sud que es van instal·lar fa aproximadament deu anys per evitar el llançament d'objectes al terreny de joc. Toni Freixa ha informat que s'ha pres la mesura després d'escoltar diverses peticions fetes per socis que demanaven la seva retirada perquè impedien la correcta visió del camp. A més, ha apuntat "que ja no hi ha la necessitat de tenir-les", ja que els espectadors de l'Estadi "tenen un comportament modèlic".

A partir del pròxim partit

La retirada s'aplicarà de manera immediata i, per tant, en el pròxim enfrontament a l'Estadi, que serà el dissabte 19 de novembre coincidint amb la visita del Saragossa en partit de Lliga, les xarxes de darrere les porteries de l'Estadi ja no hi seran.

Mestre, responsable del Barça B i el Juvenil A

El directiu Jordi Mestre, responsable fins ara del futbol formatiu, assumirà també la responsabilitat del Barça B i el Juvenil A. Tot i que dins l'organigrama aquests dos equips formen part del futbol professional –àrea de la qual Josep Maria Bartomeu és el responsable-, Jordi Mestre l'ha representat durant aquest temps i per això la Junta "ha volgut donar oficialitat a la seva extraordinària tasca", ha dit Freixa.

Tornar a dalt