fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU - FCB

Després que el mes d'octubre la Junta Directiva aprovés l'adjudicació de totes les baixes d'abonaments per als inscrits a la llista d'espera, aquesta setmana s'ha iniciat el procés d'assignació entre els socis de les 200 localitats que han quedat disponibles. Els socis han estat convocats pel Club per rigorós ordre d'inscripció a la llista d'espera i, fins al 20 de desembre, estan acudint a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de 9 a 19 hores, per fer els tràmits. Per adquirir un d'aquests abonaments és indispensable que hi acudeixi el soci titular, amb el DNI i el seu carnet de soci.

El Club posa a disposició de l'interessat la possibilitat d'accedir a l'abonament a partir del mes de gener, fet que implicarà pagar el 50% del preu total, ja que ha transcorregut la meitat de la temporada, o bé reservar la localitat per a la pròxima temporada. En tots dos casos, per accedir a la titularitat del nou abonament, els socis hauran d'abonar l'import corresponent a tres anualitats de la localitat escollida a fons perdut.

Si un soci no hi assisteix en les dates indicades, o les localitats que el Club li ofereix no són del seu interès per ubicació o preu, disposarà d’una segona oportunitat en la propera assignació de localitats sense perdre l'antiguitat en la llista. Si no assisteix a la segona convocatòria o renuncia a les localitats perdrà l’ordre d’antiguitat i s’haurà de tramitar una nova alta.

El Club ha posat a disposició dels socis que formen part de la llista d'espera per adquirir un abonament, un total de 200 localitats repartides arreu de l'Estadi. Aquests seients formen part de les baixes produïdes aquesta temporada un cop valorades i ateses les reclamacions per part del Síndic del Soci. Els primers socis que han passat per l'OAB han valorat molt satisfactòriament l'àmplia disponibilitat d'abonaments, ja que n'hi ha tant a Tribuna com a Lateral, Gol i General. En els dos primers dies, un total de 54 dels 60 socis convocats ja disposen del seu nou abonament.

La transparència, principal objectiu

Des de l'1 de març passat, el FC Barcelona va posar a disposició dels socis i sòcies del Club la possibilitat de consultar, a través del lloc web del Club, la llista d'espera d'abonaments per al Camp Nou. Les persones incloses en aquesta llista van ser fruit d'un procés de ratificació entre els socis sense abonament que en els últims anys havien expressat la voluntat d'optar a un abonament, en què hi van participar 5.866 dels 9.141 apuntats. També es va donar cabuda a nous socis que han volgut incorporar-se a aquesta possibilitat, un total de 1.097. Un cop completats aquests processos, el Club va posar a disposició dels socis i sòcies un servei 'on-line' que permet realitzar còmodament la consulta de manera fàcil i segura, en compliment estricte de la Llei orgànica de protecció de dades. Amb aquesta solució tecnològica, el Club complia el compromís electoral adquirit per la Junta Directiva de fomentar la transparència en el procés d'adjudicació de nous abonaments.

Ampliació de la zona de cadira de rodes

A més d'aquestes 200 localitats, el Club també obre el període la sol·licitud per a l'adjudicació de 14 nous abonaments per als inscrits dins la llista d'espera de discapacitats en cadira de rodes. Els tràmits que cal seguir així com els requeriments són els mateixos que la resta de socis que vulguin adquirir uns abonaments. Recordem que el Club ha ampliat, en els últims temps, les localitats per a discapacitats i ha passat de 24 places sense acompanyant a 48 per a cadires de rodes, més 48 més per a acompanyants.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();