fcb.portal.reset.password

Toni Freixa / FOTO: ARXIU FCB

Toni Freixa, portaveu de la Junta Directiva, ha expressat el posicionament del FC Barcelona davant les declaracions fetes pel president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, en què anunciava que denunciaran el jugador Gerard Piqué per les seves paraules als mitjans de comunicació després del partit contra l'Sporting. Freixa, que ha comparegut després de reunir-se aquest matí amb el president Sandro Rosell, en què han analitzat la situació, ha explicat que s'ha arribat a la conclusió que "el comportament dels nostres jugadors i tècnic ha estat i és sempre impecable. Els nostres jugadors tant amb el FC Barcelona, com alguns amb la selecció espanyola, han estat impecables". I és per això que el portaveu ha demanat que aquests "mereixen també un tracte impecable".

"No tenim sort amb els àrbitres"

Una de les premisses del FC Barcelona és "no discutir la tasca dels àrbitres", com ha apuntat Freixa. Però el portaveu ha reconegut que "aquest any no estem tenint sort" i ha recordat que fa unes setmanes el president Rosell reconeixia que "no pintava bé" i que ara la sensació del màxim mandatari del Club és que "pinta pitjor". Davant tot això, Freixa ha admès que "no perdem l'esperança i esperem no tenir arguments per sentir-nos com ens sentim".

Per la seva banda al voltant de les declaracions de Sánchez Arminio, Freixa considera que "és una actuació mediàtica i oportunista que suscita greuges comparatius impropis d'una competició de primer nivell com és la Lliga espanyola". I ha recordat que Piqué li va traslladar a l'àrbitre el que havia dit públicament i aquest no ho va reflectir a l'acte. Per tant creu que les paraules del president del Comitè Tècnic d'Àrbitres fan que "col·loquin al jugador en el centre d'una polèmica immerescuda".

Accions que emprendrà el Club

Per tot això el FC Barcelona ha decidit emprendre una sèrie d'accions. En primer lloc Toni Freixa ha comunicat que "hem enviat un escrit a la Reial Federació Espanyol de Futbol (RFEF) en què formalment demanem que ens informin dels criteris que segueix el Comitè d'Àrbitres per denunciar fets al Comitè de Competició". En aquesta carta Freixa ha afirmat que el Club demana "saber els criteris que aplica el Comitè de Competició per actuar d'ofici i fins i tot a vegades obrir expedient". En resum, "volem conèixer quines són les regles del joc", ha comentat el portaveu.

Una altra de les peticions que fa el FC Barcelona és que "es revisi la composició del Comitè de Competició i aquest passi de ser un òrgan col·legiat en lloc d'unipersonal".

No assistiran a la reunió de la RFEF de dimarts

El FC Barcelona ha acordat no assistir a la reunió d'aquest dimarts a la RFEF en la qual es decidirà la seu de la final de la Copa del Rei "com a mostra del nostre desencís". Freixa ha apuntat que durant les trobades prèvies per decidir quin estadi acollirà la final "no s'ha fet valer la força dels nostres arguments objectius". I davant d'això "deixem en mans de la RFEF que determini la seu de la final".

Al·legacions contra la vermella a Piqué

Per la seva banda el Club ha decidit enviar un escrit d'al·legacions contra l'acte de l'àrbitre per la targeta vermella que li va mostrar el col·legiat durant el partit contra l'Sporting de Gijón.

Tornar a dalt