fcb.portal.reset.password

Públic al Camp Nou / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest ritme de vendes es pot veure millorat a partir d'aquest dimecres, 14 de setembre, a partir de les 10 h.  ja que s'inicia la venda dels paquets d'entrades per a tots els partits de Lliga per als aficionats del FC Barcelona (excepte del Barça-Madrid). L'èxit dels paquets entre els socis no abonats - el període per a ells es va iniciar el passat 7 de setembre - fa que ja hi ha zones esgotades.

La novetat

Als paquets que ja s'oferien per a 3, 6 i 9 partits, des d'aquesta temporada també s'afegeix la possibilitat d'adquirir un paquet de fins a 12 partits a l'Estadi. El paquet més econòmic, de tres partits, tindrà un preu a partir de 127 euros per als aficionats (no socis). El nou paquet de 12 partits és un dels que més èxit i més bona acollida ha tingut per als socis sense abonament.

Flexibilitat en la tria

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l'Estadi (a excepció del Barça-Madrid).

Descomptes de fins al 50% o el 37%

Aquesta oferta de paquets per a tota la Lliga és una bona possibilitat per als socis i per als aficionats, ja que permet escollir amb anterioritat els partits als quals es vol venir al Camp Nou i obtenir importants descomptes de fins al 37% respecte al preu individual de les entrades. En el cas dels socis, a més d'aquest 37% sobre el preu individual de les entrades també tindran un 20% més de descompte addicional. El que fa que el soci, pugui arribar a gaudir de fins a un 50% de descompte

La compra només es podrà fer a través del lloc web del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();