fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

A partir d’aquest dimecres, 7 de setembre, a les 10 hores, el Club oferirà a tots els socis sense abonament la possibilitat d’adquirir els paquets per als partits de Lliga d’aquesta temporada 2011/12. Per al públic en general aquests paquets es posaran a la venda a partir del dia 14.

Als paquets que ja s’oferien per a 3, 6 i 9 partits de Lliga, des d’aquesta temporada també s’afegeix la possibilitat d’aquirir un pack de fins a 12 partits a l’estadi. El paquet més econòmic, de tres partits, tindrà un preu a partir de 102 euros per als socis.

Descomptes de fins al 37%

Aquesta oferta és una bona possibilitat per als socis i per als aficionats, ja que permet escollir amb anterioritat els partits als quals es vol venir al Camp Nou i obtenir importants descomptes de fins al 37% respecte al preu individual de les entrades. En el cas dels socis, a més d’aquest 37% sobre el preu individual de les entrades també tindran un 20% més de descompte addicional.

Flexibilitat en la tria

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l’Estadi (estan inclosos tots els partits excepte el Barça-Madrid).

La compra només es podrà fer a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat.

Entrades a la venda

Recordem que des de l’1 de setembre passat, els socis del FC Barcelona i públic en general poden comprar les entrades per a tots els compromisos de la temporada tant pel que fa a la Lliga com per la fase de grups de la Lliga de Campions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();