fcb.portal.reset.password

La plantilla ha rebut els nous Audi. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Al lliurament dels nous Audi hi ha assistit el president Sandro Rosell i Manuel Caballero, director d'Audi Espanya, que ha assenyalat que "un any més estem orgullosos de poder col·laborar en els èxits que està aconseguint el FC Barcelona". I és que, una vegada més, i ja van sis, l'aliança d'Audi i el FC Barcelona es reforça amb una nova entrega de la flota de cotxes als jugadors de la primera plantilla que dóna continuïtat a un projecte de col·laboració de les dues entitats.

La Ciutat Esportiva, un escenari especial

I tampoc en aquesta ocasió l'elecció de l'emplaçament ha estat una casualitat. La Ciutat Esportiva Joan Gamper, que es va inaugurar oficialment el mateix any que Audi va segellar el seu primer acord amb el FC Barcelona, ​​és el recinte que acull els entrenaments i les competicions dels equips del futbol base del club, on es forgen les estrelles del futur. Un planter de campions en què Audi també ha volgut celebrar l'arribada a la seva plantilla del nou benjamí Audi Q3.

L'estrella indiscutible de la flota del FC Barcelona segueix sent l'Audi Q7. No obstant això, alguns jugadors s'han decantat per models més esportius de la marca de les quatre anelles com Puyol i Busquets, que han marxat al volant dels seus RS5.

Acord fins al 2014

Fa poques setmanes es va renovar l'acord que uneix a Audi i el FC Barcelona fins a l'any 2014. Segons el nou conveni, Audi s'ha convertit en Premium Partner i Cotxe Oficial del Club arreu del món. La relació entre les dues institucions va començar el 2006, any en què van signar el primer contracte de patrocini, unint-se en una relació que es fonamenta amb valors com l'esportivitat, l'elegància i el dinamisme.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();