fcb.portal.reset.password

Portada del número 56 de la REVISTA BARÇA

La REVISTA BARÇA d’aquest mes té onze protagonistes molt especials. No són jugadors del primer equip de futbol ni de cap altra secció professional o no professional, sinó onze persones vinculades al FC Barcelona que, allunyades del focus mediàtic, ajuden i treballen cada dia perquè la maquinària interna del Club funcioni correctament. Aquest col·lectiu és també una part imprescindible perquè el FC Barcelona s’hagi convertit en una referència mundial, objecte d’estudi, dins i fora dels terrenys de joc. És per aquest motiu que aquesta REVISTA BARÇA es titula ‘A l’ombra dels campions’.

En aquest número 56 de la revista ens endinsem en el Departament de Màrqueting, en l’Oficina d’Atenció al Barcelonista i en el Centre de Documentació, i visitem la Masia, el Camp Nou, el Palau Blaugrana i la Ciutat Esportiva per explicar quin treball es fa a les entranyes del Club. Els empleats amb qui hem parlat exerceixen la seva feina des de la responsabilitat i, sobretot, des de la fidelitat que suposa pertànyer a una entitat que, més que una feina, és vista com casa seva.

Els onze protagonistes

Així, doncs, coneixerem millor Fernando Redondo, cuiner de les joves promeses que viuen a la Ciutat Esportiva; Estefanía Ródenas, la dona que té totes les respostes a l’OAB; Dolors Romero, la coordinadora d’instal·lacions i qui sempre sap què està passant al Camp Nou; Marc Gómez, la cara més alegre del Centre de Documentació; Ernest Llirinós, el coordinador i secretari de la Comissió Esportiva del Club; Aoi Arimoto, que supervisa que la marca FCB tingui una correcta aplicació tant internament com externament; Marta Yebra, la persona que coneix tots els detalls de l’handbol blaugrana; Juan Gómez, l’encarregat de material del Juvenil A; Octavi Tarrés, exporter de l’equip d’hoquei i membre del Departament de Ticketing; Antonio Tavira, cap de manteniment i obres del Club; i Vicente Egido, l’encarregat d’organitzar tots els desplaçaments dels equips fins al 22 de març, dia en què va jubilar-se.

La REVISTA BARÇA ret un petit homenatge a aquests onze empleats i a tota la resta, que, des de l’anonimat, formen una estructura més que necessària perquè el FC Barcelona continuï creixent i millorant cada dia. Perquè sigui considerat el millor club del món.

Espinàs, Mestre i Marcial, també

A més, aquest número de la revista no deixa de banda l’actualitat i s’endinsa en una comparació entre César i Messi, des de fa poques setmanes el màxim golejador de la història del Club. La publicació, que en els propers dies arribarà a casa dels socis, entrevista també Josep Maria Espinàs, coautor de la lletra del ‘Cant del Barça’, i parla amb Jordi Mestre, el directiu responsable del futbol formatiu. Com sempre, la REVISTA BARÇA es completa amb les seccions ‘L’ex...’ i ‘Quina nit!’, aquest cop amb Marcial Pina i una versió italianitzada de la final de Wembley 1992 com a protagonistes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();