fcb.portal.reset.password

Messi culmina un gran mes de març / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

Gairebé més de 450.000 internautes han gaudit del vídeo dels Barça Toons, que van animar el matx de la tornada dels vuitens de final de la Champions League davant el Bayer Leverkusen disputat el 7 de març.

D’altres imatges també han tingut una gran repercussió a la xarxa, una de les quals, l’entrevista a Alex Morgan, s’ha situat en segona posició, amb més de 430.000 reproduccions. Especialment seguit ha estat el "Messi, DNA Blaugrana", que es col·loca com a tercer vídeo més vist del mes de març i es converteix en el que més ha agradat, segons les puntuacions dels usuaris.

Altres vídeos que han creat interès

Més enllà del podi se situa la visita de Justin Tuck, campió de l'última Super Bowl amb els New York Giants, a l’entrenament del primer equip blaugrana. A més, es manté en cinquena posició el vídeo més vist al mes de febrer, l’espectacular rondo que van protagonitzar els jugadors barcelonistes sense que caigués la pilota a terra.

També figuren en el 'top ten' de més visites els vídeos relacionats amb la campanya 'Som el que fem. Som el que ens proposem', els preparatius dels Barça Toons per al partit davant el Milan, el reportatge sobre César i Messi, la fotografia oficial del primer equip del Barça i la primera part del reportatge 'La història de Lionel Messi'.

L’homenatge a Messi arrenca amb força

L’homenatge al davanter argentí, últim vídeo penjat a Youtube per commemorar la seva fita històrica –que ja s’ha convertit en el màxim golejador de la història del FC Barcelona‒, s’ha visualitzat més de 91.000 vegades en menys de 24 hores.

Tornar a dalt