fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell i la Junta Directiva reben el cos consular a Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La Junta Directiva, encapçalada pel president Sandro Rosell, ha rebut aquest dilluns al migdia a les instal·lacions del Camp Nou una seixantena de cònsols acreditats a Barcelona que representen diferents països d’Amèrica, Europa, Àfrica i Àsia. La trobada ha començat amb una fotografia de família a la platea situada a la tribuna de l’Estadi amb la presència de tots els assistents. Tot seguit els membres de la Junta Directiva i els 62 cònsols s’han traslladat a la Sala Roma del Camp Nou per celebrar el dinar oficial. El vicepresident institucional del Club, Carles Vilarrubí, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els presents.

Impulsar les relacions

Durant la trobada el president Sandro Rosell ha volgut agrair la presència del cos consular de Barcelona i els ha explicat que un dels objectius del FC Barcelona “és impulsar les relacions amb els països que estan presents a Barcelona, especialment amb aquells amb els que tenim un lligam especial, a través de la Fundació, en tenir alguns dels seus ciutadans formant part dels nostres equips esportius”. Rosell ha recordat: “La nostra voluntat és estrènyer llaços amb els nostres seguidors d’arreu del món i fer-los partícips de la nostra manera de fer i de ser. Som conscients que el Barça és un gran ambaixador de Catalunya al món i que tenim una responsabilitat de país”. “Gràcies per ajudar-nos a estendre el sentiment del Barça a les vostres terres i a explicar el que som i el que representem”, ha dit el president, reiterant així l'agraïment.

El degà del cos consular i cònsol general dels Estats Units a Barcelona, Greggory Crouch, també ha dirigit unes paraules als assistents. Ha remarcat el poder de convocatòria del FC Barcelona ja que “mai havia vist tants cònsols a Barcelona junts” i ha elogiat els valors que transmet el Barça, una qüestió important per a ells.

Tornar a dalt