fcb.portal.reset.password

Representants del FC Barcelona, amb Rosell al capdavant, i representants d'Audi després de signar l'acord. Foto: Àlex Caparrós - FCB

El nou contracte de patrocini permet que Audi ampliï els seus drets d'associació actuals com l'ús de la imatge Barça per a promoció en l'àmbit nacional i l'internacional, drets de màrqueting, utilització d'espais de les instal·lacions del Club, participació de jugadors en matèria publicitària i altres serveis d'hospitalitat diversos. Així mateix, Audi continuarà vinculat al Club amb les gires de pretemporada que realitzi el primer equip de futbol durant els estius. A part de la contraprestació econòmica que rep la nostra entitat, la marca alemanya continuarà cedint vehicles als jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona.

Audi es va convertir en patrocinador oficial del Club la temporada 2006/07. Des de llavors, la marca alemanya es va unir al FC Barcelona per fer una aliança estratègica que ha continuat posicionant les dues entitats al capdavant dels seus àmbits d'actuació; el món de l'automoció i del futbol.

Marca de prestigi internacional

Audi és una companyia d'automòbils Premium amb seu a la localitat alemanya d'Ingolstadt. La seva inconfusible gamma de models, molt reconeguts pel seu logotip dels quatre cèrcols, respon fidelment al seu eslògan "a l'avantguarda de la tècnica". Tradició, tecnologia, esportivitat i disseny són els senyals d'identitat de la marca mitjançant un caràcter refinat i visionari que crea tendència per donar la resposta més adequada als seus clients. En l'actualitat la marca Audi es pot utilitzar en més d'un centenar de mercats a tot el món i per al 2015 té previst incrementar la seva oferta de productes fins a 42 models. Audi produeix vehicles a Ingolstadt i Neckarsulm (Alemanya), Györ (Hongria), Changchun (Xina) i Brussel·les (Bèlgica). Des del juny del 2011, el seu últim llançament, l'Audi Q3, també es fabrica a Martorell. El 2010, Audi, que compta amb 60.000 empleats repartits per tot el món, va lliurar prop d'1.092.400 automòbils i en aquest primer semestre del 2011 ja n'ha venut 652.970.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();