fcb.portal.reset.password

El Bus FCBotiga Mòbil, a la Ciutat Esportiva / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El Bus FCBotiga Mòbil, que acompanyarà el primer equip en els seus desplaçaments, és un punt de venda mòbil per comprar productes oficials del Club. Presentat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva, es tracta d’un nou concepte de FCBotiga en forma d’autobús articulat que acompanyarà el primer equip de futbol en els seus desplaçaments la propera temporada, però que ja estarà a ple rendiment durant aquest estiu. Aquest bus es posarà oficialment en funcionament a la Fan Zone del Barça a Madrid amb motiu de la final de la Copa del Rei. Al vehicle, equipat i adaptat com a punt de venda, es podran comprar els mateixos productes i serveis que en qualsevol altra FCBotiga: equipaments oficials, productes llicenciats i servei de personalització de samarretes.

Ruta per Catalunya

Al llarg d’aquest estiu, la FCBotiga Mòbil començarà a fer una ruta itinerant per diferents poblacions de Catalunya, acompanyant penyes en els seus actes, participant en festes majors i, fins i tot, sortirà fora de Catalunya perquè els aficionats del Barça que no tenen la possibilitat d’adquirir productes oficials del Club ho puguin fer ara mitjançant aquesta FCBotiga itinerant.

La FCBotiga Mòbil s’afegeix a la xarxa de botigues oficials del Club; 16 botigues que cobreixen els principals punts geogràfics on la demanda de producte oficial del Barça és més elevada.

Tornar a dalt