fcb.portal.reset.password

El vicepresident Jordi Cardoner recollint el premi / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS (FCB)

La localitat de Mollet va guardonar el FC Barcelona amb el Premi Internacional en la dinovena edició de la Nit de l’Esport celebrada divendres al vespre.

El jurat de l’esdeveniment va decidir atorgar el guardó d’aquesta edició al Club blaugrana pels èxits aconseguits durant l’any 2011 en l’àmbit futbolístic i per la metodologia esportiva de l’Entitat. Una metodologia que s’adiu amb els valors promoguts per Mollet a través del programa municipal ‘L’esport educa. Fem-ho bé!’

El vicepresident de l’Àrea Social del Club, Jordi Cardoner, molt vinculat amb el municipi vallesà per motius professionals, va assistir a la gala en representació del Barça.

La Nit de l’Esport de Mollet és un esdeveniment que pretén reconèixer públicament  les persones i entitats lligades a la localitat que han destacat pels èxits assolits en l’àmbit esportiu o per la promoció que han fet de l’esport. Entre els premis que s’atorguen hi ha el de Millor Esportista Masculí (Pere Garriga) i Millor Esportista Femenina (Ingrid Andrés), Millor Club o Entitat, i Millor Equip Base, entre altres reconeixements, a part de les mencions especials i el Premi Internacional.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();