fcb.portal.reset.password

Afició / FOTO: ARXIU FCB

Divendres 13 d’abril, a partir de les 10 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions a l’Estadi (24 d’abril) entre el FC Barcelona i el Chelsea.

Les entrades, que oscil·len entre els 68 i 72 euros, només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es poden adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Dilluns, entrades per a tots els socis

El dilluns 23 d’abril s’obrirà, només per als socis del FC Barcelona, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, posant a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();