fcb.portal.reset.password

Campanya de sensibilització per hàbits saludables.

'Som el que fem, som el que mengem' pretén sensibilitzar i promoure entre els nens i joves hàbits saludables basats en la pràctica de l’activitat física i en una bona alimentació, utilitzant com a referents els jugadors del Barça.

Es tracta d'una campanya que lidera la Fundació FC Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació SHE, la Fundació Alícia, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona

Els espots d’aquesta campanya estan protagonitzats pels futbolistes del primer equip Leo Messi i Gerard Piqué.

La presentació se celebrarà dijous a les 12.00 hores al recinte de la Masia, a l’avinguda Pius XII de Barcelona.

A l’acte hi assistiran Sandro Rosell, president del FC Barcelona; Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona; Ferran Adrià, president del consell assessor de la Fundació Alícia; Valentí Fuster, president de la Fundació SHE; Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, i Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports.

L’objectiu

La finalitat d’aquesta campanya és utilitzar com a referent de bona alimentació i de pràctica esportiva els mateixos jugadors del Barça, tant els de la primera plantilla com els de la Masia i els veterans. Entre d’altres, per exemple, utilitzar els menús de la Masia com a referent de bona alimentació.

La campanya pretén sensibilitzar i promoure els hàbits saludables mitjançant activitats presencials i on-line que conscienciïn especialment els nens.

Així, per exemple, els dies de la Festa de la Mercè a Barcelona, els propers 24 i 25 de setembre, hi haurà diferents activitats als Jardins Salvador Espriu (Jardinets de Gràcia) per difondre aquest missatge. En aquest espai, s’hi celebraran tallers de promoció de l’alimentació saludable i l’activitat fisica a càrrec de la Fundació Alícia i la Fundació SHE.

Vincular l’alimentació sana i la pràctica de l’esport per als nens i nenes de Catalunya és el que ha unit els esforços d’aquestes prestigioses fundacions, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Fundació del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();