fcb.portal.reset.password

Participants a l'acte organitzat per la UGT Terres de Lleida.

Susana Monje, tresorera de la Junta Directiva del FC Barcelona i presidenta del grup Edelmira Calvetó, va participar en la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora en un acte organitzat per la UGT de les Terres de Lleida.

Tant Susana Monje com Pepa Fernández, periodista i directora del programa de RNE 'Un día cualquiera', han exposat les seves experiències professionals i han tractat de la complexitat que té la dona per conciliar la vida laboral i familiar. La tresorera del Barça ha parlat de la visibilitat de la dona en l'àmbit empresarial d'avui en dia, i ha recordat que encara cal recórrer molt camí per arribar a la igualtat en molts aspectes no només professionals, sinó també personals o de l'àmbit domèstic.

Per la seva part, la secretària general del sindicat a Lleida, Rosa Palau, va alertar que si no es continua treballant el rol femení en el món laboral, pot retrocedir "moltíssim" amb la crisi i amb lleis com la nova reforma laboral. A més, va assenyalar que actes com el d'avui, on dones treballadores d'àmbits d'alta responsabilitat, com les ponents Susana Monje i Pepa Fernández, "expliquin públicament les seves vivències i com han aconseguit arribar on avui són", són molt positius per fer "pedagogia" entre la societat.

El grup Edelmira Calvetó, que porta el nom de la primera sòcia del Club, treballa per la reivindicació de la dona barcelonista i està integrat per les directives Susana Monje, Pilar Guinovart i les patrones de la Fundació del FC Barcelona Lola Bou, Rosa Maria Lleal i Marta Rodríguez de Llauder. Cal recordar que fa pocs dies, el president Sandro Rosell i les representants del grup Edelmira Calvetó es van reunir amb membres de la Fundació Grup Set per treballar conjuntament en una iniciativa a favor de la dona que es portarà a terme al llarg d'aquest any 2012.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();