fcb.portal.reset.password

Camp Nou Sense Fum. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

'sense fum' sticker in the Camp Nou

Els aficionats que han acudit aquest dissabte al Camp Nou han pogut gaudir d'una millor visió del matx gràcies a la retirada de les xarxes que fins ara havien estat situades tant al Gol Nord com al Gol Sud.

"La retirada de les xarxes va ser una petició que va recollir la Junta Directiva, i que posteriorment analitzem amb la seguretat competent", ha explicat el vicepresident Jordi Cardoner. Les grans xarxes es van col·locar la temporada 2002/2003. Ara, la Junta Directiva ha decidit retirar-les després d'atendre diverses peticions fetes per socis que reclamaven una correcta visió del camp que les estructures fixes de les xarxes impedien. "Hem analitzat els incidents des de llavors, que han estat molt pocs, i hem considerat que la nostra afició no es mereix aquestes penalitats. Han tingut un comportament cívic i modèlic", ha afegit Cardoner.

Campanya informativa del 'Camp Nou sense fum'

A més, aquest dissabte s'ha fet un nou pas endavant en la prohibició de fumar a l'Estadi amb l'inici de la campanya informativa. Els assistents al Camp Nou han rebut informació sobre la posada en marxa de la nova normativa. Empleats del Club han repartit a l'interior i als accessos de l'Estadi fulletons informatius i xapes amb el lema 'Barça sense fum'. La mateixa frase s'ha pogut llegir en una lona a la passarel·la d'accés al Museu, en els torns d'accés a la grada, en la publicitat dinàmica de l'Estadi i en totes les entrades adquirides a les taquilles del Club, ServiCaixa i Internet.

Cal recordar que la prohibició de fumar als passadissos i als patis interiors del Camp Nou ja està vigent, mentre que la prohibició de fumar a la graderia entrarà en vigor l'1 de gener del 2012. En aquest sentit, Jordi Cardoner ha declarat que els fumadors que vagin al camp "hauran de fer un exercici solidari amb la resta d'aficionats, i passar dues hores sense fumar. És una mesura presa per a la salut, tant per a la dels que fumen com per a la dels que no ho fan".

"Normativa positiva per a tothom"

Per la seva banda, Josep Maria Bartomeu s'ha mostrat satisfet amb l'acollida de la normativa: "Cal agrair el comportament dels socis, que han ho han fet molt bé i no han fumat en els llocs prohibits. És una norma positiva per a tothom, però en especial per als nens i els més joves". El vicepresident esportiu va reconèixer que, tot i ser "un canvi de xip", els aficionats hauran de deixar de fumar "almenys quan vinguin al Camp Nou".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();