fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona comunica que a última hora del dia d’ahir va formalitzar un acord amb el Grup Mediapro per cedir els seus drets audiovisuals i radiofònics per a la temporada esportiva 2014-2015. El nou contracte inclou els partits de Lliga i de Copa de l’esmentada temporada, excepte la final. El nou acord consolida la bona relació professional entre Mediapro i el FC Barcelona iniciada el 2006.

Paral·lelament, el FC Barcelona i el Grup Mediapro també han acordat que aquest grup de comunicació audiovisual assumeixi la producció, l'explotació i la difusió del canal Barça TV a partir del proper mes de novembre. Segons l'acord subscrit, el FC Barcelona segueix mantenint la propietat de Barça TV i fixarà i tutelarà la línia editorial i els continguts del canal. El FC Barcelona serà l'únic propietari o cessionari legitimat dels continguts de Barça TV i, per tant, serà el propietari exclusiu de qualsevol dret de propietat intel·lectual i/o industrial sobre aquests. El Grup Mediapro assumeix la gestió del canal, incloent la producció de continguts i la seva difusió. El Club ja tenia arrendats els serveis tècnics per a la producció de Barça TV a Mediapro des de l'any 2003.

El FC Barcelona, per tant, continuarà mantenint operatius els canals propis de comunicació (Barça TV, www.fcbarcelona.cat, Revista Barça i les diferents xarxes socials) amb els seus socis i aficionats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();