fcb.portal.reset.password

L'any passat l'entrenament a portes obertes va ser el 9 de gener / FOTO: ARXIU FCB

La gent no s'ho vol perdre. El primers dos dies en què els aficionats del FC Barcelona podien adquirir la seva localitat per assistir en directe a l'entrenament del primer equip del dia 5 s'han lliurat un total de 11.146 entrades. Tot un èxit. Dilluns, dia en què només els socis podien recollir la seva entrada, van lliurar-se fins a 7.292 entrades, amb compromisos del Club inclosos. Aquest dimarts, en què el públic en general també podia adquirir-les per 5 euros cadascuna, s'han donat 3.854 entrades. A la sessió, que començarà cap a les 11.30 hores al Miniestadi, es viurà un gran ambient.

Taquilles obertes el dia 4

Cal recordar que els socis podran accedir a l'entrenament a portes obertes de forma gratuïta (amb un màxim de tres entrades per carnet), mentre que la resta d'aficionats ha de pagar 5 euros per entrada. Es podran adquirir també durant el dia 4, de les 8.30 hores a les 17 hores, a les taquilles principals. I és que només queden menys de 3.000 entrades disponibles.

En cas que encara hi hagi entrades disponibles, el dia 5 es podran aconseguir a la taquilla del Gol Nord des de les 9 hores. Serà imprescindible ensenyar l'entrada per accedir a l'entrenament.

Les portes del Miniestadi s'obriran a les 10 hores. És important saber que no es podrà aparcar ni al Miniestadi ni tampoc al Camp Nou.

Posteriorment, visita als hospitals

Com és habitual per aquestes dates, un cop finalitzi l'entrenament del dia 5 els jugadors del primer equip, plens de joguines, es desplaçaran a diferents hospitals de la ciutat per desitjar uns bons Reis als nens malalts, en un acte emmarcat dins de la campanya 'Un somni per un regal'. Aquests són els hospitals que visitaran: Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d'Hebron, Hospital de Sant Pau, Hospital del Mar, Hospital Trias i Pujol, Hospital de Barcelona i Hospital de Nens de Barcelona.

A YouTube i el web del Club

Cal recordar que la sessió serà retransmesa en directe per Barça TV, el web del Club i el canal YouTube. Qui no pugui assistir-hi, podrà seguir l’entrenament a través d’algun d’aquests canals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();