PLAYERS EXPERIENCE BASKETBALL ARENA TOUR

PLAYERS EXPERIENCE BASKETBALL ARENA TOUR

Què inclou?

  • Museu + Audioguia
  • Robokeeper 3 xuts
  • Barça Virtual Dream
  • Obsequi Barça
  • Tour guiat pels espais privats del Palau Blaugrana
  • Mirador de les obres
  • Foto digital de la visita
  • Personalització de samarreta a la Botiga Barça
  • Entrada a partits de bàsquet i seccions

Descobreix la nova visita guiada PLAYERS EXPERIENCE BASKETBALL ARENA TOUR, l'experiència més emocionant que podràs viure al nou Museu del Barça, amb la qual a més et mostrarem els racons més privats del Palau Blaugrana.

La visita

Els nostres guies experts et portaran a través d'una visita guiada exclusiva per les instal·lacions del Palau Blaugrana, l'emblemàtic pavelló on juguen els equips de Bàsquet, Handbol, Futbol Sala i hoquei del FC Barcelona. En aquesta visita exclusiva, podràs accedir a racons privats dels jugadors i jugadores, com el gimnàs, la sala de premsa, els seus vestidors, sales VIP, llotja presidencial i, per descomptat, la pista de joc. Tindràs la sensació de ser una de les nostres estrelles en passar pels seus espais privats.

Però això no és tot! Si tenim sort, podràs veure com s'entrenen algunes de les nostres seccions, la qual cosa fa que aquesta visita sigui encara més especial i exclusiva. Demanem el màxim respecte a les persones que visiten aquest lloc per no pertorbar l'equip.

En acabar la visita guiada, podràs endinsar-te en la rica història i tradició del Club, i explorar la varietat d'exhibicions interactives i emocionants del nou Museu: Barça Immersive Tour, amb la nostra nova sala immersiva circular amb projeccions de 360 graus, una de les més grans que hagis visitat. A més, tindràs accés a "Barça Virtual Dream", la nova experiència interactiva de realitat virtual on et submergiràs en un univers virtual Barça i sentiràs el que se sent a la pell dels nostres jugadors i jugadores. 

No et perdis aquesta oportunitat única de conèixer el Barça des d'una perspectiva diferent i emocionant!

Aquesta visita et portarà al fascinant interior del Palau Blaugrana, però cal destacar que no inclou l'accés a l'interior de l'Spotify Camp Nou.

Accessibilitat:

  • El Palau Blaugrana és un espai amb moltes escales i desnivells, de manera que el Tour no està adaptat per a persones usuàries de cadira de rodes. 
  • Il·luminació: L’ambient de tot el tour està ben il·luminat 
  • Lavabos adaptats  
  • Es permet l’accés de gossos d’assistència o gossos guia en tota la instal·lació. 
  • Disposem de consigna al mostrador del Barça Immersive Tour
  • Zones de descans: Trobareu una zona de descans i fonts d’aigua a la Rambla del Barça.

Taula de preus

Ticket Prices
General 69€
Resident 53€

 

* Idiomes disponibles audioguia: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès, japonès, xinès, àrab, coreà, rus i polonès.

 

Entrada gratuïta Bàsquet i Seccions

Inclou una entrada gratuïta per a cada membre de la reserva per a qualsevol partit de bàsquet, futbol femení, futbol sala, handbol i hoquei. Les entrades han de ser recollides el mateix dia del partit. Subjecte a disponibilitat.

*Inclou els partits compresos en la setmana en què s'han reservat les entrades del PLAYERS EXPERIENCE BASKETBALL ARENA TOUR. 'Setmana' entesa de Dilluns (Inici de setmana) a Diumenge (Final de setmana).*

 

Promoció limitada per a residents a Catalunya:

Resideixes a Catalunya i et ve de gust venir a visitar el nou Barça Immersive Tour i el Palau Blaugrana? Promoció exclusiva limitada per a persones que resideixin a Catalunya. Vine ara per tan sols 41 € (preu per a adults i infants majors de 4 anys).

Condicions d’accés persones beneficiàries promoció resident: serà necessari mostrar el document d’identitat a l’accés al Barça Immersive Tour.

 

Com aconseguir la teva entrada amb el descompte de residents?

Les persones participants hauran d'estar a la Porta 0 del Palau, 15 minuts abans de la visita. En el cas d'arribar fora d'horari, no podrà realitzar el PLAYERS EXPERIENCE BASKETBALL ARENA TOUR. Podran visitar el Museu Barça Immersive Tour.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut