Entrades partits fora de casa

Vols anar a veure un partit que juga el Barça fora de casa? Aquí tens l'opció de comprar entrades.
Afició al Camp Nou


Des del Club es dona l'opció de poder comprar entrades per a la majoria dels partits de Lliga, Champions i Copa del Rei que es juguen fora de casa. 

S'obre un període de compra per a cada partit, i es tanca quan s'esgota la disponibilitat o s'acaba el termini. El preu i la disponibilitat d'entrades varia segons l'equip rival.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició.  

Per a la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (Aquí  trobareu l'enllaç al link de compra, quan estigui obert el període de venda d'un partit).

Entrades per al partit de Lliga que es jugarà a l'estadi del Betis el 9 de febrer (compra disponible del 17 de gener a les 10 h fins al divendres 31 de gener a les 12 h.).   

Entrades per al partit dels vuitens de la Lliga de Campions que es jugarà a Nàpols el 25 de febrer (compra disponible del 7 de gener a les 16 h fins al dilluns 10 de febrer a les 17 h.).

IMPORTANT: Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a destí, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut