Entrades partits fora de casa

Vols anar a veure un partit que juga el Barça fora de casa? Aquí tens l'opció de comprar entrades.
Afició al Camp Nou
Afició al Camp Nou


Des del Club es dona l'opció de poder comprar entrades per a la majoria dels partits de Lliga, Champions i Copa del Rei que es juguen fora de casa. 

S'obre un període de compra per a cada partit, i es tanca quan s'esgota la disponibilitat o s'acaba el termini. El preu i la disponibilitat d'entrades varia segons l'equip rival.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició.  

Per a la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (Aquí  trobareu l'enllaç al link de compra, quan estigui obert el període de venda d'un partit).

Entrades per al partit de Lliga a l'estadi de la Reial Societat (del dimecres 27 de novembre a les 14.00 h i fins al dilluns 9 de desembre a les 17.00 h,)  

IMPORTANT: Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a destí, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut